Η επανεμφάνιση της πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Σαρλίν  του Μονακό συμμετείχαν στην μεγάλη βραδιά του Φεστιβάλ Des Étoilés στο Μόντε Κάρλο αυτό το Σαββατοκύριακο.

Το βασιλικό ζεύγος – που τους τελευταίους μήνες αντιμετώπισε φήμες για την διάλυση του γάμου τους – πόζαρε για μια φωτογραφία στο λαμπερό γκαλά που γιόρταζε τους βραβευμένους με αστέρι Michelin σεφ στο τέλος του φεστιβάλ μαγειρικής.

Η μητέρα δύο παιδιών, 45 ετών, χαμογέλασε καθώς βρισκόταν δίπλα στον σύζυγό της, 65 ετών, για τη λαμπερή περίσταση στο Salle Empire του Hôtel de Paris Monte-Carlo.

Ήταν αβίαστα κομψή με ένα μαύρο μάξι φόρεμα που τόνιζε τη σιλουέτα της. Μια χρυσή ζώνη προσέθεσε μια χλιδή στο look της, ενώ η πρώην Ολυμπιονίκης κολυμβήτρια κρατούσε επίσης ένα δερμάτινο clutch.

πριγκίπισσα Σαρλίν

 

Η πριγκίπισσα Σαρλίν φόρεσε αξεσουάρ με ασορτί σκουλαρίκια και διαμόρφωσε το κοντό πλατινένιο bob της σε ένα κομψό πλαϊνό χτένισμα. Εν τω μεταξύ, ο Αλβέρτος επέλεξε μια φανταχτερή εμφάνιση με navy σμόκιν και παπιγιόν.

Οι διάσημοι και βραβευμένοι σεφ με Michelin, Alain Ducasse, Yannick Alleno, Dominique Lory και Marcel Ravin, μαγείρεψαν για τους VIP καλεσμένους.

Πρόβλημα στον πριγκιπικό παράδεισο;

Αυτό το καλοκαίρι, κυκλοφόρησαν φήμες ότι το ζευγάρι ζούσε χωριστές ζωές, με την Σαρλίν να περνά μεγάλο μέρος του χρόνου της στην Ελβετία. Η γερμανική εφημερίδα Voici  ανέφερε ότι το ζευγάρι φροντίζει μαζί τα οκτάχρονα δίδυμά τους, τον Ζακ και τη Γκαμπριέλα, αλλά ότι ο ίδιος ο γάμος τους ήταν «μόνο για δημόσιες εμφανίσεις» και ότι παραμένουν ζευγάρι μόνο στα χαρτιά.

Σε πλήρη αντίθεση, το ζευγάρι φάνηκε να απορρίπτει τέτοιες φήμες κατά τη διάρκεια του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ράγκμπι τον Οκτώβριο, καθώς έδειχναν απίστευτα κοντά ενώ επευφημούσαν από την κερκίδα.

Αλλά κάποιοι υποστηρίζουν πως η εμφάνιση αυτή ήταν ένα παράδειγμα «πολύ σκληρής προσπάθειας» εν μέσω συνεχιζόμενων φημών για την κατάσταση του γάμου τους. Η ειδικός στη γλώσσα του σώματος, Τζούντι Τζέιμς, αξιολόγησε την πολύ στοργική γλώσσα του σώματος. Καθώς το ζευγάρι αγκαλιάστηκε και φαινόταν ότι δεν μπορούσε να πάρει τα χέρια ο ένας από τον άλλο, η Τζούντι εξήγησε ότι η επίδειξη ήταν «άβολη», με την πριγκίπισσα να προηγείται, ενώ ένας σαστισμένος Πρίγκιπας απάντησε στην κίνησή της.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ