Πριγκίπισσα Σαρλίν: Για τα «μάτια του κόσμου» ο γάμος της με τον Πρίγκιπα Αλβέρτο – Ζει πλέον στην Ελβετία

Νέα δημοσιεύματα κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τον γάμο του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό και της 45χρονης συζύγου του, πριγκίπισσα Σαρλίν. Σύμφωνα με αυτά, οι δύο τους ζουν σε ξεχωριστές χώρες και ο γάμος τους είναι μόνο για τα «μάτια του κόσμου».

Πρόσφατα, ο Πρίγκιπας Αλβέρτος και η Πριγκίπισσα Σαρλίν, επιχειρώντας να βάλουν ένα τέλος στις φήμες για κρίση στον γάμο τους, αποφάσισαν να κάνουν μαζί διακοπές στην Κορσική με το γιοτ ενός ολιγάρχη από το Καζακστάν. Πριν από λίγες ημέρες είδαν το φως της δημοσιότητας μερικές φωτογραφίες από αυτές τις διακοπές.

Σε μία εικόνα ο πρίγκιπας του Μονακό αγκαλιάζει την σύζυγό του, Σαρλίν.

Πριγκίπισσα Σαρλίν Πρίγκιπας Αλβέρτος

Πριγκίπισσα Σαρλίν Πρίγκιπας Αλβέρτος

Δημοσίευμα της Blick τονίζει ότι πλέον ο γάμος του Αλβέρτου και Σαρλίν είναι «λευκός». Η πριγκίπισσα του Μονακό φέρεται να έχει μετακομίσει μόνιμα στην Ελβετία ενώ ο πρίγκιπας Αλβέρτος εξακολουθεί να ζει στο Μονακό. Επίσης η Σαρλίν έκλεισε τον λογαριασμό της στο Instagram μέσω του οποίου ενημέρωνε συχνά τους follower της για την καθημερινότητά της και για τα δίδυμα παιδιά της.

Πηγή από το περιβάλλον του παλατιού αποκάλυψε στην Bild ότι «εμφανίζονται σαν ζευγάρι αλλά μιλούν ελάχιστα μεταξύ τους. Όταν το κάνουν είναι για να συζητήσουν για τους υπαλλήλους τους». «Θέλουν το καλό των δίδυμων παιδιών τους. Ο διάδοχος πρίγκιπας Ζακ και η δίδυμη αδελφή του, Γκαμπριέλα, μοιράζουν τον χρόνο τους εξίσου με τον πατέρα τους στο Μονακό και με την μητέρα τους στην Ελβετία» ανέφερε η ίδια πηγή, προσθέτοντας ότι η πριγκίπισσα Σαρλίν έχει αποδεχθεί να δίνει το παρών στις επίσημες εκδηλώσεις του πριγκιπάτου στο πλευρό του Αλβέρτου.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η πρώην ερωμένη του στα γενέθλια του γιου τους

Την περασμένη Πέμπτη γιόρτασε τα 20α γενέθλιά του ο νόθος γιος του πρίγκιπα Αλβέρτου, Αλεξάντερ Γκριμάλντι. Η πρώην ερωμένη του Αλβέρτου και μητέρα του Αλεξάντερ, Νικόλ Κοστ, ανάρτησε μία φωτογραφία στο Instagram και ευχήθηκε χρόνια πολλά στον γιό της, τον οποίο απέκτησε από την πενταετή σχέση του με τον πρίγκιπα του Μονακό.

Στην φωτογραφία ο Αλβέρτος κάθεται ανάμεσα στον γιο του και την πρώην ερωμένη του, ενώ εικονίζονται και οι δύο μεγαλύτεροι γιοι της Κοστ από προηγούμενη σχέση της καθώς και η 31χρονη κόρη του Πρίγκιπα του Μονακό, Τζασμίν Γκρέις, από τη σύντομη σχέση του με την Αμερικανίδα, Ταμάρα Ροτόλο.

Πρίγκιπας Αλβέρτος γιος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ