Η επανεμφάνιση της… εξαφανισμένης Ιωάννας Τούνη – Τα “βουβά γενέθλια” και η φιλοσοφική διάθεση

Η Ιωάννα Τούνη έκανε την επανεμφάνισή της στα social media έπειτα από αρκετές ημέρες. Όπως εξήγησε η γνωστή influencer επέλεξε να απέχει αυτό το διάστημα λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών που μαίνονται στη χώρα. Για τον ίδιο λόγο αποφάσισε να μην ανεβάσει κάποια φωτογραφία από τον εορτασμό των γενεθλίων της (σ.σ. έκλεισε τα 28 την Τρίτη), ενώ με φιλοσοφική διάθεση τόνισε ότι συνειδητοποιεί πως χρόνο με τον χρόνο μικραίνει “ο κύκλος των αγαπημένων”, των ανθρώπων δηλαδή που βρίσκονται δίπλα της σε αυτή τη πολύ σημαντική ημέρα για εκείνη.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε η Ιωάννα Τούνη:

“Χθες λοιπόν έγινα 28. Συγγνώμη που χάθηκα και δεν σας δείχνω τι κάνω. Προτίμησα να μην ανεβάσω κάτι, όπως κάνω τις τελευταίες ημέρες, σεβόμενη την τραγική κατάσταση στη χώρα μας.

Πέρασα τα γενέθλιά μου ήσυχα και όμορφα με 5-6 αγαπημένους μου ανθρώπους. Χαλκιδική για μπάνιο. Φυσικά δεν θα έλειπε η “τούρτα-έκπληξη” από τις κολλητές μου, που πλέον έχει γίνει κάτι σαν παράδοση γενεθλίων.

Σκεφτόμουν ποιοι είναι δίπλα μου τέτοια μέρα και συνειδητοποιώ πως χρόνο με τον χρόνο μικραίνει ο “κύκλος των αγαπημένων”… Οι πολλοί έρχονται για να πάρουν… Να πάρουν φήμη; Follows και likes; Πρώτα τραπέζια και highλίκια; Χρήματα; Δεν ξέρω πια… Τα έχω δει όλα! Και έπειτα φεύγουν -λίγο άδοξα. Δεν με στενοχωρεί πλέον. Ίσως να με ανακουφίζει κάπως αυτό το ξεκαθάρισμα. Λίγοι και καλοί λοιπόν…

Ευχαριστώ άπειρα για τις όμορφες ευχές και την αγάπη σας. Κάθε ευτυχία σε εσάς και τους αγαπημένους σας. Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να απαντήσω σε όλα τα μηνύματα, αλλά σας αγαπώ».

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.