Η Ελεονώρα Μελέτη δηλώνει ότι πρέπει να “φρονιμέψει”

Η επίσκεψη στον οδοντίατρο δεν αποτελεί και το πιο εύκολο πράγμα για πολλούς ανθρώπους. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία σε ανάρτησή της στο instagram μοιράστηκε τον φόβο της με τους διαδικτυακούς της φίλους, καθώς πρέπει να βγάλει δύο φρονιμίτες. Μάλιστα όπως αναφέρει η γνωστή παρουσιάστρια πρόκειται για τη δεύτερη απόπειρα, δεδομένου ότι την πρώτη φορά άφησε σύξυλο τον οδοντίατρο και σηκώθηκε και έφυγε.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

“Δεν έχω να πω κάτι παιδιά, απλά περιμένω να βγάλω σήμερα δυο φρονιμίτες κ από το άγχος μου χαζεύω στο κινητό κ λέω να ποστάρω. Δεύτερη απόπειρα σήμερα. Την πρώτη φορά άφησα τον οδοντίατρο σύξυλο, κ σηκώθηκα κ έφυγα. Με το που έκανα εικόνα τον άνθρωπο να μου κουνάει το δόντι κ να κάνει αυτό «κρακ-κρακ» μέσα στα αυτιά μου, δεν ήθελα κ πολύ. Άδικο έχω, δηλαδή πείτε μου? Κ σήμερα δεν ξέρω αν θα κάτσω. Αλλά μήπως τώρα που το λέω δημόσια να δεσμευτώ; Ντρέπομαι κ τον οδοντίατρο… όπως και να έχει πρέπει να «φρονιμέψω».

Αυτή η πολύ σχετική κατά τα αλλά φωτογραφία τραβήχτηκε πριν μια εβδομάδα που είχα μια παρουσίαση. Το ξέρω δεν ταιριάζει αλλά τι; Ταιριάζουν τα φιλοσοφικά quotes που βάζουν άλλες κάτω από εξίσου φιλάρεσκες με τη δική μου φωτό; Εγώ τουλάχιστον σας λέω τον πόνο ( κυριολεκτικά) για το δόντι μου, κ δεν κάνω copy paste απόφθεγμα του Κούντερα. Ππππφφφφ έχω … χ..#%*% πάνω μου. Καλημέρα σας”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ