Η Έλενα Ασημακοπούλου μίλησε πρώτη φορά για το διαζύγιο με τον Μπρούνο Τσιρίλο

 Καλεσμένη στην εκπομπή  «Πρωινό Μας» βρέθηκε η Έλενα Ασημακοπούλου για μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Φαίη Σκορδά. Η όμορφη ηθοποιός που φέτος θα συμμετέχει στη σειρά του ΣΚΑΪ «Άγρια Γη» μίλησε πρώτη φορά για το διαζύγιο της από τον Μπρούνο Τσιρίλο.

«Το πρώτο διάστημα αισθανόμουν αρκετά μόνη. Ο χωρισμός δεν συνέβη όταν το ανακοίνωσα. Αισθάνομαι ελεύθερη γυναίκα πλέον. Δεν έχουν αλλάξει πολλά στη ζωή μου. Αισθάνομαι πιο άνετη που μπόρεσα να επανέλθω επαγγελματικά. Τώρα είμαι πολύ καλά» εξομολογήθηκε η Έλενα Ασημακοπούλου.

«Οι γυναίκες θέλουμε αρκετό χρόνο για να επανέλθουμε από έναν χωρισμό. Η κόρη μου βρίσκεται στην προ-εφηβεία, είναι μια πολύ ευαίσθητη ηλικία αυτή. Η Μαρία ήταν ενημερωμένη από την αρχή για τον χωρισμό μας. Είναι πολύ ώριμο παιδί. Θα τη γνωρίσεις κάποια στιγμή και θα καταλάβεις. Πολλές φορές που εγώ δεν είμαι καλά ψυχολογικά, εκείνη θα έρθει και θα με ανεβάσει. Με καταλαβαίνει, είμαι η μαμά της. Και εγώ το ίδιο θα έκανα για εκείνη» αποκάλυψε η ηθοποιός.

Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο αποφάσισαν να χωρίσουν έπειτα από 12 χρόνια γάμου. Ο πρώην ποδοσφαιριστής επέστρεψε στην Ιταλία και πηγαινοέρχεται για να βλέπει την κόρη τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ