Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον χωρισμό Ασημακοπούλου – Τσιρίλο

Λεπτομέρειες για τον χωρισμό της Έλενας Ασημακοπούλου και του Μπρούνο Τσιρίλο αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

“Είναι μια πληροφορία που τη γνωρίζαμε εδώ και μήνες. Αλλά επειδή η φιλία, η αγάπη και ο σεβασμός είναι πάνω από τη δουλειά και επειδή η Έλενα Ασημακοπούλου μας είχε ζητήσει μέχρι να δημοσιοποιηθεί από δική της επιλογή, να μην το επικοινωνήσουμε. Φυσικά και το κάναμε. Χθες παραδέχθηκε ότι έχει χωρίσει. Μπορεί αυτό να το μάθαμε χθες, συμβαίνει όμως εδώ και αρκετούς μήνες” είπε αρχικά η παρουσιάστρια του Happy Day.

Έχει ήδη βγει το διαζύγιο και την επιμέλεια την έχει η Έλενα Ασημακοπούλου. Ο Μπρούνο Τσιρίλο γύρισε στην Ιταλία. Εκεί θα μένει και θα πηγαινοέρχεται για να βλέπει την κόρη τους. Και μάλιστα η Έλενα ήθελε να βγει τώρα η είδηση που έχει τελειώσει η σχολική χρονιά, ώστε η κόρη της να μην μπει στη διαδικασία να απαντά σε ερωτήσεις. Από τον Οκτώβρη έχουν χωρίσει και πια υπάρχει και το διαζύγιο” τόνισε.

Συγκεκριμένα, η Έλενα Ασημακοπούλου έκανε την Κυριακή (26/6) ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δέχτηκε ερωτήσεις από τους διαδικτυακούς της φίλους όσον αφορά στον ποδοσφαιριστή. “Που είναι ο σύζυγός σας; Καιρό έχουμε να τον δούμε”, “Έχεις χωρίσει; Δεν σε βλέπουμε με τον άνδρα σου…” και “Νομίζω ότι περνάς δύσκολη φάση ε;” ήταν μερικά από τα μηνύματα που δέχτηκε η Έλενα Ασημακοπούλου, με την ηθοποιό να απαντάει δημόσια.

«Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς… Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια , παρ’ όλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σας», ανέφερε η Έλενα Ασημακοπούλου στην ανάρτησή της.

Δείτε τις αναρτήσεις που έκανε η Έλενα Ασημακοπούλου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ