Στην κόψη του ξυραφιού η διαπραγμάτευση του ANT1 με την Φαίη Σκορδά 

 Σχεδόν μία εβδομάδα μετά την ανανέωση της συνεργασίας του Γιώργου Λιάγκα με τον ANT1, σε εκκρεμότητα παραμένει η υπογραφή της Φαίης Σκορδά, ενώ το συμβόλαιό της λήγει στις 30 Ιουνίου.

Ο ANT1, που επέμενε σε κοινό χρόνο εμφάνισης των δύο παρουσιαστών έστω κατά τη συνέντευξη του καλεσμένου, υποχώρησε και δέχθηκε ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά να έχουν εντελώς χωριστή παρουσία, χωρίς ούτε ένα λεπτό κοινής παραμονής στον αέρα. Την ίδια στιγμή, ο ΑΝΤ1 επιμένει ότι δεν θα υπάρχει χρονική επέκταση του «Πρωινού», που παραμένει στη ζώνη 10:00 με 13:00, ενώ η αλλαγή σκυτάλης μεταξύ Λιάγκα και Σκορδά θα γίνεται στις 11:20.

Η παρουσιάστρια είχε πολύωρη συνάντηση με στελέχη της διοίκησης του ΑΝΤ1, σύμφωνα με την Reallife, την περασμένη Δευτέρα με στόχο να λυθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, ωστόσο η πολυαναμενόμενη υπογραφή της Φαίη Σκορδά δεν «έπεσε», τουλάχιστον έως την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές. Η διαπραγμάτευση πλέον είναι στην κόψη του ξυραφιού, καθώς ο χρόνος πιέζει, ενώ όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ