Η Dolly Parton αποσύρει την υποψηφιότητά της από το Rock & Roll Hall of Fame

Η Dolly Parton αρνήθηκε να μπει στο Rock & Roll Hall of Fame.

Η θρυλική Αμερικανίδα τραγουδίστρια της country έχει μια από τις πιο αξιοθαύμαστες καριέρες στον χώρο της μουσικής. Έχει καταφέρει 25 #1 επιτυχίες στο επίσημο billboard country chart των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ από το 1964 μέχρι και σήμερα έχει πουλήσει περισσότερους από 100 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως. Έχει λάβει επίσης πολλά σημαντικά βραβεία, μεταξύ των οποίων, 9 Grammy Awards. Το 1986 απέκτησε το δικό της αστέρι στο Walk of Fame του Hollywood και το 1999 εισήχθη στο Country Music Hall of Fame.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dolly Parton (@dollyparton)

ώρα η Dolly Parton είναι υποψήφια για να μπει και στο Rock & Roll Hall of Fame. Το συγκεκριμένο Hall προσπαθεί να συμπεριλάβει καλλιτέχνες και από άλλα μουσικά είδη που έχουν μεγάλη απήχηση στο κοινό. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν επίσημα τον Μάιο και η τελετή θα πραγματοποιηθεί το επόμενο φθινόπωρο. Η σταρ της country όμως αρνήθηκε την συμμετοχή της στις υποψηφιότητες, μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο instagram.

“Dolly εδώ! Μολονότι είμαι πολύ κολακευμένη και ευγνώμων για την υποψηφιότητά μου στο Rock & Roll Hall of Fame, θεωρώ ότι δεν το αξίζω. Δεν θέλω να μοιραστούν οι ψήφοι εξαιτίας μου, οπότε με σεβασμό θα αρνηθώ. Ελπίζω ότι το Rock & Roll Hall of Fame θα δείξει κατανόηση και θα με σκεφτεί ξανά στο μέλλον για υποψηφιότητα, αν είμαι άξια κάποια στιγμή γι’ αυτό. Εντούτοις, το γεγονός αυτό με ενέπνευσε να ξεκινήσω τη δημιουργία ενός – ελπίζω επιτυχημένου – rock’n’roll album κάποια στιγμή στο μέλλον, γιατί είναι κάτι που πάντα ήθελα να κάνω. Ο σύζυγός μου λατρεύει αυτό το είδος μουσικής και πάντα με ενθάρρυνε να το κάνω. Εύχομαι καλή τύχη σε όλους και ευχαριστώ ξανά για το κομπλιμέντο!” έγραψε στην ανάρτησή της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dolly Parton (@dollyparton)

 

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ