Η Δανάη Μπάρκα μιλά για τον χωρισμό της από τον Πάνο Αδαμόπουλο

Η Δανάη Μπάρκα κάθισε την Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2022, στον καναπέ της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε στην μετακόμισή της στο Χαλάνδρι, στον πρώην σύντροφό της, Πάνο Αδαμόπουλο, αλλά και στην σχέση τους.

«Στο Χαλάνδρι έμενα με το αγόρι μου 7-8 χρόνια στο σπίτι του και μετά, επειδή μου άρεσε πολύ η περιοχή, βρήκα όταν τελείωσε αυτή η σχέση σπίτι στην ίδια γειτονιά», ανέφερε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Kαι συμπλήρωσε η παρουσιάστρια όσον αφορά στο τέλος της μακροχρόνιας σχέση της: «Έγινε αβίαστα. Ενώ έγινε απότομα, με το που γνωριστήκαμε ήρθε αμέσως και η συγκατοίκηση και όλα, επειδή ήταν η ανάγκη μας χωρίς να το σκεφτούμε και χωρίς να βάλουμε ταμπέλα έγινε γιατί περνούσαμε πολύ ωραία. Με την ίδια λογική αποφασίσαμε και να το λήξουμε. Ακριβώς επειδή αγαπιόμαστε ακόμα και πάντα θα αγαπιόμαστε, για να προστατεύσουμε το μεταξύ μας, το εμένα και το δικό του, αποφασίσαμε ότι το μαζί ερωτικά έπρεπε να ολοκληρωθεί. Με πολύ κλάμα, δυσκολίες, σκαμπανεβάσματα, όπως κάθε χωρισμός, είδαμε ότι όντως πιεστήκαμε στην αρχή, αλλά μετά έγινε για καλό. Είμαστε και οι δύο άνθρωποι που πιστεύουμε ότι όλα γίνονται για καλό».

Δείτε το βίντεο: 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ