Η Χριστίνα Αλούπη αποκάλυψε γιατί επέστρεψε στην Ελλάδα από την Αμερική

Καλεσμένη στην εκπομπή “Ελένη” βρέθηκε την Πέμπτη η Χριστίνα Αλούπη. Η παρουσιάστρια, μετά από περίπου 13 χρόνια στην Αμερική, γύρισε στην Ελλάδα και για την απόφασή της αυτή μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη και την τηλεοπτική της παρέα. 

«Έλειπα 13 χρόνια από την Ελλάδα, από τον Ιανουάριο του 2010. Προσπαθώ να επιστρέψω εδώ και δύο χρόνια. Λόγω κορονοϊού καθυστέρησε αυτό, αλλά είπαμε φέτος είναι η χρονιά που θα γίνει. Μέχρι τελευταία στιγμή που άνοιξα τις κούτες και μάζευα τα πράγματα, έλεγα πως κι εγώ δεν το πιστεύω. Έλεγα είναι αλήθεια; Δεν γίνεται, κάτι θα γίνει πάλι και θα χαλάσει. Για μένα είναι σοκ που βρίσκομαι εδώ, δεν το έχω συνειδητοποιήσει», είπε αρχικά η Χριστίνα Αλούπη.
Εκείνο που την ανησυχούσε περισσότερο ήταν για το πως τα παιδιά της θα προσαρμόζονταν στην αλλαγή περιβάλλοντος και γι’ αυτό τον λόγο τους το παρουσίασε σαν να ήταν ένα πάρτι.
Στη συνέχεια, η Χριστίνα Αλούπη αναφέρθηκε στο μακελειό σε σχολείο του Τέξας: «Εσείς εδώ τρελαίνεστε και λέτε δεν το πιστεύω… Εμείς λέμε «όχι πάλι». Είναι τόσο συνηθισμένο το φαινόμενο, που είναι σοκαριστικό. Φυσικά ο κόσμος διαμαρτύρεται και θέλουν να καταργηθεί η οπλοφορία στην Αμερική. Είναι πολύ δυνατό το λόμπι των όπλων. Εδώ και χρόνια προσπαθούν να κάνουν αυτό το βήμα και δεν τα έχουν καταφέρει. Επίσης, αυτό το λόμπι στηρίζει προεκλογικές εκστρατείες προέδρων», δήλωσε.
Όπως εξομολογήθηκε η ίδια, ένας από τους λόγους που αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα ήταν σχετικός με τα παιδιά της. «Σκεφτόμουν ότι το παιδί θα πάει σχολείο. Και που ξέρω εγώ εάν ο επόμενος πυροβολισμός είναι στο σχολείο του παιδιού μου; Είναι δυνατόν να ζούμε με αυτό τον φόβο οι μάνες; Πόσες φορές έχουν μπει σε σούπερ μάρκετ και έχουν θερίσει κόσμο. Μια φορά είχα μπει σε σούπερ μάρκετ και λέω έχει γούστο κανένας», είπε η Χριστίνα Αλούπη .

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ