Αργύρης Αγγέλου: Ο «ξεχασμένος θησαυρός» του από το «Παρά Πέντε»

Ο Αργύρης Αγγέλου βρήκε τυχαία έναν «ξεχασμένο θησαυρό» από την εποχή του «Παρά Πέντε». Το σίριαλ είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία, χαρίζοντας άφθονες στιγμές γέλιου στο τηλεοπτικό κοινό. Την βασική πεντάδα πρωταγωνιστών που αγαπήθηκαν για τις ατάκες της συμπλήρωναν, εκτός του Αγγέλου, η Σμαράγδα Καρύδη, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Αγγελική Λάμπρη.

Την Πέμπτη ο Αργύρης Αγγέλου ταξίδεψε τους διαδικτυακούς του φίλους πίσω στον χρόνο, ανεβάζοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών από το παρασκήνιο της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς.

Όπως έγραψε ο ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής του, βρήκε έναν “ξεχασμένο θησαυρό” μέσα στο χαλασμένο του laptop κι αυτός ήταν το σύνολο των στιγμιότυπων που δημοσίευσε, από τα γυρίσματα της σειράς.

Μάλιστα, σε μια από τις λήψεις ποζάρει ο Γιώργος Καπουτζίδης μαζί με την τηλεοπτική του γιαγιά, “Σοφία”, Ειρήνη Κουμαριανού, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2013.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Αργύρης Αγγέλου

“Λοιπόν πάμε για το απόλυτο throwback! Σε ένα ξεχασμένο συρτάρι βρήκα ένα χαλασμένο laptop από το 2005! Παρόλα αυτά κατάφερα και το άνοιξα και μέσα βρήκα ένα “ξεχασμένο θησαυρό”! Απίστευτο και πολύ υλικό από backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Παρά5. Κανείς δεν μπορεί να εισπράξει στο 100% τι συνέβαινε όταν δεν έγραφε η κάμερα, αλλά σίγουρα θα πάρετε μία ιδέα. Είμαι τόσο χαρούμενος που αυτές οι αναμνήσεις δεν είναι μόνο χαραγμένες στο μυαλό μου, αλλά υπάρχουν και μέσα σε αυτό το ξεχασμένο laptop σαν ενθύμιο”, σημείωσε στην δημοσίευσή του ο Αργύρης Αγγέλου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ