Η χαζομαμά Ιωάννα Τούνη, ο χαλαρός Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο παιδίατρος – ΦΩΤΟ

Η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε πρόσφατα ένα βίντεο από το σπίτι της στη Θεσσαλονίκη που έδειχνε τον Πάρη να κάνει τα πρώτα του βήματα και να φωνάζει «μαμά».

Η influencer και επιχειρηματίας δεν μπορεί να μην αισθάνεται περήφανη, βλέποντας τον γιο της να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα.

Ο μικρός Πάρης που ακολουθεί πάντα τη μητέρα του στα ταξίδια της, βρέθηκε ξανά στην αίθουσα του αεροδρομίου, όπου περίμενε το αεροπλάνο, το οποίο θα τον πήγαινε στην Αθήνα και την αγκαλιά του πατέρα του, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε το σχετικό βίντεο στα Insta Stories της, στο οποίο ακούγεται να λέει με χιούμορ πως κυνηγάει τον «Νουνίτο» της, τώρα που μπορεί και περπατά μόνος του.

Με νέο βίντεο η γλυκιά μανούλα ενημέρωσε το διαδικτυακό της κοινό πως με τον σύντροφό της και τον καρπό του έρωτά τους βρίσκονται καθ’ οδόν για τον παιδίατρο, ενώ δεν έκρυψε την ανησυχία της για την επίσκεψη αυτή.

«Είμαστε καθ’ οδόν για τον παιδίατρο και νομίζω ένα τσικ έχω αγχωθεί. Τον Δημήτρη χαλαρό τον βλέπω, εντάξει είμαστε», ανέφερε στο σχετικό απόσπασμα η Ιωάννα Τούνη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ