Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι… γυμνή – Τι συμβαίνει με τα παιδιά της

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει σταματήσει εδώ και καιρό να απασχολεί τους θαυμαστές της για τη μουσική της. Η συμπεριφορά της, τα οικογενειακά προβλήματα και οι γυμνές φωτογραφίες της είναι αυτά που κυριαρχούν πλέον στην καθημερινότητα της.

Μετά την διαμάχη με τον πατέρα της, ένας ακόμη γύρος αντιπαράθεσης αυτή τη φορά με τον πρώην σύζυγος της άνοιξε. Και μάλιστα με αφορμή τα παιδιά τους. Ο πρώην σύζυγος της, υποστήριξε ότι τα παιδιά που απέκτησαν από τον γάμο τους, δεν θέλουν να τη βλέπουν και τόνισε ότι ένας παράγοντας που οδήγησε σε αυτό, είναι η συχνότητα με την οποία η τραγουδίστρια δημοσιεύει γυμνές της φωτογραφίες.

Σε μια σειρά αποκλειστικών συνεντεύξεων, τμήματα των οποίων θα προβληθούν στο δελτίο ειδήσεων του ITV αυτή την εβδομάδα, ο Κέβιν Φέντερλαϊν και η οικογένειά του αποκαλύπτουν ότι ο Πρέστον και ο Τζέιντεν δεν έχουν δει τη μητέρα τους εδώ και πολλούς μήνες -με δική τους εντολή- παρόλο που η πρώην σύζυγός του, η οποία παντρεύτηκε τον Ιούνιο τον 28χρονο Αμερικανο-Ιρανό μοντέλο Σαμ Ασγκάρι, αγόρασε μια έπαυλη 10 εκατομμυρίων λιρών κοντά στο σπίτι της οικογένειας Φέντερλαϊν στο Λος Άντζελες.

«Τα αγόρια αποφάσισαν ότι δεν θα τη βλέπουν αυτή τη στιγμή”, αποκαλύπτει ο Κέβιν. «Έχουν περάσει μερικοί μήνες από τότε που την είδαν. Πήραν την απόφαση να μην πάνε στο γάμο της».

Η Σπίαρς αντέδρασε άμεσα. Αρχικά έγραψε σε Instagram story της: «Με ξαφνιάζει που ακούω ότι ο πρώην άντρας μου αποφάσισε να συζητήσει τη σχέση που έχω μετά παιδιά μου. Όπως όλοι ξέρουμε καλά, το μεγαλώνεις παιδιά στην εφηβεία δεν είναι εύκολο για κανέναν.

Με προβληματίζει που ο λόγος βασίζεται στο Instagram μου… Τους έδωσαν τα πάντα Μόνο τη λέξη: Επίπονο θα πω.. Η μητέρα μου μου είπε “Πρέπει να τους δώσεις στον πατέρα τους” Το μοιράζομαι αυτό επειδή μπορώ. Να έχετε μία καλή μέρα παιδιά».

Αργότερα επανήλθε με μία δημοσίευση στο προφίλ της, όπου αναφέρεται στην υποχρεωτική κηδεμονία της και τον ρόλο που έπαιξε στη ζωή της.

«Προς συμπλήρωση των όσων είπα στο story μου.. Όπως λέει και η μητριά τους “ό,τι συμβαίνει έξω από αυτό το σπίτι δεν έχει καμία σχέση με αυτό το σπίτι”. Θα ήθελα να μοιραστώ ότι η πόρτα για την έξοδο συμβολίζει τις λευκές πύλες στις οποίες με κρατούσαν για 15 χρόνια… η κηδεμονία έχει λήξει μόλις 8 μήνες!!!

Το να μπορώ πλέον να έχω μετρητά από τον έξω κόσμο για πρώτη φορά είναι πάρα πολύ διαφωτιστικό.. είμαστε ίσοι τώρα; Σαν σε πραγματική ισότητα; Υπενθύμιση ότι το τραύμα και οι προσβολές που ήρθαν με τη φήμη και αυτή τη δουλειά δεν επηρέασαν μόνο εμένα, αλλά και τα παιδιά μου.

Είμαι άνθρωπος και έκανα το καλύτερο.. Ειλικρινά θα ήθελα να μοιραστώ τα 2 σεντς !!! Τολμώ να πω στον Φεντερλαιν να παρακολουθήσει το μεγάλο κ@@ βίντεο. Άλλοι καλλιτέχνες έχουν κάνει πολύ χειρότερα όταν τα παιδιά τους ήταν πάρα πολύ μικρά», έγραψε αρχικά η Σπίαρς και στη συνέχεια εξήγησε ότι Kατά τη διάρκεια της αυστηρής της κηδεμονίας, βρισκόταν σε διαρκή έλεγχο επί 15 χρόνια και χρειαζόταν άδεια για να πάρει ακόμα και παρακεταμόλη».

Η Σπίαρς ανέφερε επίσης ότι θα έπρεπε να ξεκινήσει να κάνει πολλά περισσότερα από το να εμφανίζεται τόπλες στην παραλία και πως δεν της κάνει έκπληξη η αντιμετώπιση που υπάρχει από την οικογένειά της, σε όλα όσα έχει περάσει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ