Bella Hadid: Απέδειξε ότι εμβολιάστηκε

Πολλοί θαυμαστές της Bella Hadid υπέθεσαν και διέδιδαν στα κοινωνικά δίκτυα ότι το γνωστό μοντέλο δεν είχε εμβολιαστεί.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Αιτία ήταν το γεγονός ότι η Bella Hadid δεν πήγε στο Met Gala καθώς εκεί θα έπρεπε να δείξει πιστοποιητικό εμβολιασμού. Οπότε υπέθεσαν ότι δεν θα είχε εμβολιαστεί, όπως έγινε με τη Nicki Minaj.

Bella Hadid

Ωστόσο η Bella Hadid φρόντισε να διαψεύσει τις φήμες ανεβάζοντας στον λογαριασμό της στο Instagram τη φωτογραφία τη στιγμή ακριβώς που εμβολιάζεται, η οποία τραβήχτηκε στις 6 Αυγούστου.

Η Bella έγραψε “για όποιον ενδιαφέρεται” και έβαλε και μία μαύρη καρδιά…!

Μπέλα Χαντίντ - εμβόλιο

H Bella Hadid προκάλεσε φρενίτιδα στις Κάννες

Η πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της ήταν στο Φεστιβάλ των Καννών, τον Ιούλιο, όταν έκανε μία άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση. Το γνωστό μοντέλοφόρεσε ένα κόσμημα που οδήγησε σε… “βροχή” σχολίων.

Η 24χρονη καλλονή ανέδειξε το επιχρυσωμένο κολιέ από ορείχαλκο, εμπνευσμένο από τους ανθρώπινους πνεύμονες. Ο σχεδιαστής πίσω από το μοναδικό αυτό κόσμημα είναι ο Daniel Roseberry.

 

Είναι μέρος της συλλογής Schiaparelli Fall 2021. Το κομμάτι περιγράφεται από τον Schiaparelli ως «Trompe l’œil – χρυσοί πνεύμονες με στρας». Το “Trompe l’œil” περιγράφει την καλλιτεχνική ψευδαίσθηση του να ξεγελάμε το μάτι ώστε να αντιλαμβάνεται μια ζωγραφισμένη ή επίπεδη λεπτομέρεια ως τρισδιάστατο αντικείμενο.

Η Χαντίντ φόρεσε ένα μακρυμάνικο μαύρο φόρεμα με αβυσσαλέο ντεκολτέ, έτσι ώστε το κολιέ να ξεχωρίζει. Αυτή είναι η πιο πρόσφατη εμφάνιση του μοντέλου, καθώς έφτασε στο κόκκινο χαλί για την προβολή της ταινίας Annette.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ