“Λύγισε” ο Light για τον Mad Clip – Η αποκάλυψη για τα ακυκλοφόρητα τραγούδια

Ο γνωστός τράπερ Light έδωσε την πρώτη του συνέντευξη από την ημέρα που ο κολλητός του, Mad Clip έφυγε από τη ζωή.

«Νιώθω καλά, είμαι χαρούμενος που επιστρέφουμε σιγά σιγά στην κανονικότητα. Μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας, να βγούμε, να διασκεδάσουμε. Είναι περίεργη περίοδος για όλους. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να δουλέψεις και να συνεχίσεις κανονικά την καθημερινότητά σου» ανέφερε αρχικά ο Light, στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Σχετικά με την κριτική που δέχθηκε επειδή επέστρεψε στις εμφανίσεις λίγο καιρό μετά τον θάνατο του φίλου του, δήλωσε: «Δεν θέλω να δώσω παραπάνω αξία και να απαντήσω. Όποιος γνώριζε προσωπικά τον Πιτ, γνωρίζει τι θα ήθελε. Από εκεί και πέρα, ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει και δικαιώμά του».

Ο Light “λύγισε” μπροστά στην κάμερα όταν ρωτήθηκε για τη σχέση που είχε με τον Mad Clip. Η φωνή του “έσπασε” και έκανε νόημα στη δημοσιογράφο να περάσει στην επόμενη ερώτηση.

Light Mad Clip

Τέλος, ο τράπερ αποκάλυψε ότι υπάρχουν πολλά τραγούδια του με τον Mad Clip που δεν έχουν κυκλοφορήσει και πως αν η οικογένεια του κολλητού του που έφυγε από τη ζωή δώσει το «ΟΚ» θα κυκλοφορήσουν.

«Υπάρχουν πολλά τραγούδια και project με τον Mad Clip, ολοκληρωμένα και ανολοκλήρωτα, που δεν έχουν κυκλοφορήσει. Θα εξαρτηθεί από την επιθυμία της οικογένειας» υπογράμμισε.

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε ο Light για τον Mad Clip

Σημειώνεται ότι ο Light ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν στο σημείου του τραγικού δυστχυήματος. Το βίντεο στο οποίο ακουγόταν να κλαίει με λυγμούς για τον φίλο του είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ