Η αποκάλυψη για τον Τομ Κρουζ και την κόρη του

Σοκαριστικές αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τις σχέσεις που έχει σήμερα ο Τομ Κρουζ με την 9χρονη κόρη του Σούρι, καρπό του έρωτα του με την πρώην σύζυγό του Κέιτι Χόλμς.

Σύμφωνα με το «National Enquirer», ο 53χρονος σταρ δεν έχει δει το παιδί του εδώ και… 800 ημέρες!!!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, για όλα ευθύνεται η εμπλοκή του Τομ Κρουζ με την Σαϊεντολογία, με αποτέλεσμα να έχει κρατήσει αποστάσεις εδώ και 26 ολόκληρους μήνες, από την Σούρι, ενώ όπως όλα δείχνουν, δεν τον ενδιαφέρει καν να αποτελεί μέρος της ζωής και της καθημερινότητας της.

 «Ο Τομ και η Σούρι έχουν να συναντηθούν πάνω από δυο χρόνια, δηλαδή το ένα πέμπτο της ζωής της! Η Κέιτι Χόλμς κάνει ο,τι μπορεί ώστε να προσφέρει τα πάντα στο παιδί της, αλλά η πατρική φιγούρα είναι αναντικατάστατη» αναφέρει άτομο από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού.

Το δημοσίευμα, καταλήγει ότι αιτία της απομάκρυνσης του Τομ Κρουζ από την Σούρι, είναι η άρνηση της Κέιτι Χολμς για την Σαϊεντολογία, με αποτέλεσμα τα μέλη της Εκκλησίας (της Σαϊεντολογίας) να τον συμβουλεύουν να μείνει μακριά από την…αρνητικότητα.

Να σημειώσουμε πάντως, πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα δημοσιεύματα αποκαλύπτουν τις κακές σχέσεις του Τομ Κρουζ με το 9χρονο παιδί του, καθώς τον περασμένο Απρίλιο μια ανάλογη είδηση είχε κάνει και πάλι το γύρο του διαδικτύου.

 

Πηγή: star.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Ο Τομ Κρουζ θα “ξυπνήσει” την “Μούμια”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ