Η Αντζελίνα Τζολί και ο The Weeknd μαζί; – Το δείπνο που άναψε “φωτιές”

Η Αντζελίνα Τζολί και ο The Weeknd εθεάθησαν μαζί σε κοινή έξοδο στο Λος Άντζελες και όπως είναι φυσικό οι φήμες για ειδύλλιο φούντωσαν. Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής επέλεξαν ένα δημοφιλές εστιατόριο για να απολαύσουν το δείπνο τους το βράδυ της Τετάρτης και έγιναν πρωτοσέλιδο στην Page Six.

Πέρασαν αρκετές ώρες μαζί στο ιταλικό εστιατόριο του Giorgio Baldi και έφυγαν χωριστά, ώστε να μην τους πιάσουν οι παπαράτσι σε φωτογραφίες μαζί.

Η 46χρονη ηθοποιός φόρεσε ένα μαύρο μεταξωτό φόρεμα και μια μπεζ καμπαρτίνα, ενώ ο 31χρονος τραγουδιστής ήταν ντυμένος casual με τζιν και μαύρες μπότες.

Αν και είναι πιθανό η Τζολί και ο Καναδός τραγουδιστής να μοιράστηκαν ένα ρομαντικό δείπνο, υπάρχουν επίσης πιθανότητες να συναντήθηκαν για επαγγελματικούς λόγους, καθώς ο Abel Tesfaye, όπως είναι το κανονικό όνομα του The Weeknd, προσπαθεί να επεκτείνει την καριέρα του στο Χόλιγουντ.

Πηγή κοντά στον τραγουδιστή ανέφερε στην Page Six ότι “ξεκάθαρα δεν προσπάθησαν να κρύψουν το ραντεβού τους. Έχει στόχο να προωθήσει την καριέρα του στον κινηματογράφο. Επίσης, έχει στα σκαριά μια νέα σειρά στο HBO, στην οποία πρωταγωνιστεί”. Φήμες ήθελαν την Τζολί να επιδιώκει επανασύνδεση με τον πρώην σύζυγό της, Jonny Lee Miller, καθώς φωτογραφήθηκε να μπαίνει στο διαμέρισμά του με ένα μπουκάλι κρασί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ