H Minogue θέλει…σύνταξη

H Minogue θέλει…σύνταξη

Φέτος, η μικροκαμωμένη Kylie Minogue, συμπληρώνει 25 χρόνια στη σκηνή της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας και το γιορτάζει με εκπληκτικές παραστάσεις αλλά και με ένα άλμπουμ, το “The Abbey Road Sessions”, που θα περιλαμβάνει επανεκτελέσεις των μεγαλύτερων επιτυχιών της, με συνοδεία συμφωνικής ορχήστρας.

Και όμως μερικές φορές σκέφτεται να πάρει σύνταξη!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, η Kylie Minogue μιλά για τη επίδραση των social media στη ζωή της αλλά και για το γεγονός ότι μερικές φορές νιώθει τόσο κουρασμένη.

Σας παραθέτουμε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της:

Είστε από τις λίγους καλλιτέχνες, που είστε πολύ καλή στο να κάνετε ό,τι σας ζητά το κοινό σας.

Είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πώς αλλιώς ν’ ακούσω τι έχει να μου πει κάποιος; Είναι δίκοπο μαχαίρι βέβαια- υπάρχουν μερικά ενοχλητικά tweets, που σε οδηγούν στην απόφαση να τα εγκαταλείψεις για μια εβδομάδα, αλλά το 99% των ανθρώπων είναι πολύ ενθουσιασμένοι fans και μπορούν να σε επηρεάσουν για το πρέπει να κάνεις…”

Θα γιορτάσετε το Κ25 φέτος; Μετά θα κάνετε ένα διάλειμμα;

Το μόνο που ξέρω είναι ότι θα υπάρξει και Κ26! Φυσικά, θαυμάζω τις γυναίκες, που συνεχίζουν να το κάνουν για πολλά χρόνια. Η Barbra Streisand και η Dolly Portman κάνουν ακόμα δίσκους και ταινίες. Αν είναι να συμβεί, θα συμβεί. Υπάρχουν μέρες που θέλω να τα “πετάξω” όλα και να πάρω σύνταξη!

Το μόνο που θέλω είναι να πάρω είναι μια μικρή ανάσα. Θα ήθελα να ασχοληθώ με την υποκριτική, αφού τώρα συναντώ μερικούς σκηνοθέτες, τους οποίους θαυμάζω. Την ίδια στιγμή σκέτομαι ότι θα ξεκινήσω το νέο άλμπουμ – οπότε μάλλον θα είναι το ίδιο.

Πηγή φωτογραφίας: kylie.com

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ