H Lady Gaga φωτογραφίζεται ολόγυμνη για τη Vogue

Ολόγυμνη ποζάρει η Lady Gaga για το τεύχος Δεκεμβρίου της βρετανικής Vogue και προκαλεί αίσθηση. H popstar και η ηθοποιός που στη νέα της ταινία υποδύεται τη “μαύρη χήρα” του Γκούτσι, ξαπλώνει γυμνή εκθέτοντας τις θηλυκές καμπύλες της, ενώ στη συνέντευξή της μιλά για την “ψυχολογική δυσκολία” που αντιμετώπισε στα γυρίσματα της ταινίας.

Η ασπρόμαυρη φωτογραφία από την ολόγυμνη Lady Gaga δόθηκε στη δημοσιότητα την Τρίτη και ήδη έχει γίνει viral.

Lady Gaga

Στη συνέντευξή της, η Lady Gaga αποκάλυψε ότι εμβάθυνε τόσο πολύ στον ρόλο της ως Πατρίτσια Γκούτσι, που άρχισε να χάνει την επαφή με την πραγματικότητα. “Αντιμετώπισα ψυχολογική δυσκολία σε ένα σημείο προς το τέλος των γυρισμάτων. Ήμουν είτε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, ζώντας και μιλώντας σαν Ρετζιάνι ή ήμουν στο γύρισμα, ζώντας και μιλώντας  σαν εκείνη. Θυμάμαι βγήκα μια μέρα να κάνω μια βόλτα στην Ιταλία και φορούσα καπέλο. Δεν είχα πάει έναν περίπατο περίπου δύο μήνες και πανικοβλήθηκα. Νόμιζα ότι ήμουν στο κινηματογραφικό πλατό” επεσήμανε.

Lady Gaga

Να σημειωθεί ότι η Πατρίτσια Γκούτσι, που αποκαλείται “μαύρη χήρα”, κρίθηκε ένοχη και καταδικάστηκε σε 29 χρόνια φυλάκιση επειδή προσέλαβε εκτελεστή να σκοτώσει τον πρώην σύζυγό της, Μαουρίτσιο Γκούτσι. Λέγεται ότι η Πατρίτσια, τον Μάρτιο είπε ότι ενοχλήθηκε που η Lady Gaga δεν επικοινώνησε μαζί της ώστε να τη συναντήσει προτού υποδυθεί την ίδια στην ταινία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ