Σκάνδαλο στη μόδα: Κληρονόμος του Gucci κατηγορεί τον πατριό της για σεξουαλική κακοποίηση

Ένα σκάνδαλο έρχεται να ταρακουνήσει τα θεμέλια του θρυλικού οίκου μόδας Gucci. Η 35χρονη εγγονή του Aldo Gucci, του μεγαλύτερου γιου του ιδρυτή Guccio Gucci, κατέθεσε αγωγή στο Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνια στο Λος Άντζελες στην οποία περιγράφει τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη επί χρόνια από τον πρώην πατριό της Joseph Ruffalo. Η Alexandra Zarini κατηγορεί παράλληλα τη μητέρα της Patricia Gucci και τη γιαγιά της Bruna Palombo ότι συμμετείχαν στη διευκόλυνση του Ruffalo και συγκάλυψαν το γεγονός. Σύμφωνα με τους New York Times, όπως δείχνουν τα δικαστικά έγγραφα ο Ruffalo, μουσικός διευθυντής που συνεργάστηκε με τους Prince και Earth, Wind & Fire, άρχισε να κακοποιεί τη Zarini όταν εκείνη ήταν έξι χρονών, ενώ η κακοποίηση συνεχίστηκε έως τα 22 της χρόνια. Στην αγωγή της περιγράφει ότι ο πατριός της ερχόταν στο κρεβάτι της, ξάπλωνε γυμνός κοντά της ενώ αυτή ήταν παιδί ή έφηβη, χάιδευε το στήθος και τα γεννητικά της όργανα ενώ έτριβε τα δικά του γεννητικά όργανα στο κορμί της, ενώ προσπαθούσε να διεισδύσει με τα δάχτυλά του.

Επίσης, της επεδείκνυε τα γεννητικά του όργανα και τριβόταν πάνω της. Η Zarini αναφέρει ότι η μητέρα της και η γιαγιά της γνώριζαν για χρόνια για την κακοποίηση, ενώ η μητέρα της του επέτρεπε να το κάνει επιτρέποντάς του να τη βιντεοσκοπεί γυμνή στο μπάνιο και συχνά τη χτυπούσε. Στην αγωγή αναφέρεται ακόμη ότι οι δύο γυναίκες την απειλούσαν ώστε να κρατήσει μυστικό τον εφιάλτη που βίωνε. Όταν ήταν 16 ετών, η Zarini ισχυρίζεται στην αγωγή της ότι η γιαγιά της τη ρώτησε αν ο Ruffalo την κακοποιούσε. Όταν απάντησε καταφατικά, η Palombo της είπε να το κρατήσει μυστικό. Όταν τόλμησε να αντιμετωπίσει τη μητέρα της, εκείνη επίσης της είπε να αποσιωπήσει το γεγονός. “Η Gucci και η Palombo προσπάθησαν να αποφύγουν με κάθε κόστος αυτό που θεωρούσαν ότι είναι σκάνδαλο το οποίο θα μπορούσε να αμαυρώσει το όνομα των Gucci και ενδεχομένως να τους κοστίσει εκατομμύρια”. Σύμφωνα με τους ΝΥΤ, η Zarini κατέθεσε αγωγή στο αστυνομικό τμήμα του Μπέβερλι Χιλς, όπου περιγράφει την κακοποίηση. Το ΑΤ του Μπέβερλι Χιλς το επιβεβαίωσε και είπε ότι το αρχείο είναι ακόμη ανοιχτό.

Η Patricia έστειλε δήλωση στους Times σύμφωνα με την οποία: “Λυπάμαι πολύ για τον πόνο που ο Joseph Ruffalo προκάλεσε στην Alexandra. Αυτό που της έκανε είναι αδικαιολόγητο και συνετρίβην όταν μου τα εμπιστεύτηκε όλα στο γραφείο του γιατρού μας στο Λονδίνο τον Σεπτέμβριο του 2007. Αμέσως ξεκίνησα διαδικασία διαζυγίου εναντίον του κ. Ruffalo και προσπάθησα να θεραπεύσω την οικογένειά μου μέσα από τη συμβουλευτική.Είμαι εξίσου συντετριμμένη από τους ισχυρισμούς εναντίον εμένα της ίδιας αλλά και της γιαγιάς της, που είναι εντελώς ψευδείς”.

Ο δικηγόρος του Ruffalο, Richard P. Crane Jr., είπε στους Times ότι ο πελάτης του δεν έχει ενημερωθεί και έτσι δεν γνωρίζει την ακριβή φύση των ισχυρισμών: “Γι’ αυτό που έχει ενημερωθεί, το αρνείται κατηγορηματικά. Όσο καιρό ήταν παντρεμένος με τη μητέρα της Alexandra, ο κ. Ruffalo και η σύζυγός του ανησυχούσαν εξαιρετικά για την ψυχική υγεία της Alexandra και έλαβαν μέτρα να αντιμετωπίσουν την αστάθειά της” πρόσθεσε ο Crane. “Προφανώς οι προσπάθειές τους απέτυχαν”. Ο Crane πιθανόν αναφέρεται στη χρήση κοκαΐνης και κρυσταλλικής μέθης από τη Zarini, για την οποία η ίδια λέει στην αγωγή της ότι ενθαρρυνόταν από τον Ruffalo. Τελικά με την προτροπή της μητέρας της πήγε για αποτοξίνωση στο Τουσόν. Η Zarini είπε στους Times ότι η μητέρα και η γιαγιά της την απείλησαν να την αποκληρώσουν και πως κανείς στην οικογένεια δεν θα της ξαναμιλούσε αν προχωρούσε με την αγωγή. “Δεν με ενδιαφέρει… θέλω απλώς αυτό να σταματήσει, δεν θέλω να συμβεί σε κανέναν, όπως στο παιδί μου ή σε οποιοδήποτε παιδί”.

Πηγή: New York Times, Page Six.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ