H Barbie εισβάλλει στην γκαρνταρόμπα

H Barbie εισβάλλει στην γκαρνταρόμπα

«Think pink» είναι το μότο της νέας συλλογής του οίκου Moschino, η οποία αποθεώνει το ροζ. O Τζέρεμι Σκοτ, αφού προκάλεσε αίσθηση με μια κολεξιόν επηρεασμένη από τη fast food βιομηχανία για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014-15, τώρα έρχεται να ταράξει ξανά τα νερά της μόδας.

 

Για τις ανάγκες του σόου του στη Fashion Week του Μιλάνου το catwalk βάφτηκε στο χρώμα της τσιχλόφουσκας. Φορέματα, δερμάτινα τζάκετ, τσάντες σε σχήμα καρδιάς, ψηλοτάκουνα αλλά και θήκες για smartphones που θυμίζουν το καθρεφτάκι της Barbie ήταν μερικές από τις ανατρεπτικές προτάσεις του. Φυσικά όλα τα μοντέλα είχαν ξανθά μαλλιά με πλούσιες μπούκλες, όπως και η διάσημη κούκλα.

Από τις πρώτες που απέκτησαν τα κομμάτια ήταν η μπλόγκερ Κιάρα Φεράνι, μεγάλη φαν των girly αποχρώσεων. Οι fashionistas δεν χρειάζεται να περιμένουν μήνες για να τα κάνουν δικά τους, αφού η συλλογή είναι ήδη διαθέσιμη. «Από παιδί λάτρευα την Barbie, όπως όλοι. Εγώ κι αυτή έχουμε μάλιστα κάτι κοινό: θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο» δήλωσε ο δημιουργός.

Πηγή: elle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ