Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Εγκλωβισμένος στη Μύκονο μαζί με τη μέλλουσα σύζυγό του – Τι είπε για τον γάμο

Εγκλωβισμένοι στη Μύκονο εξαιτίας των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού είναι ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η μέλλουσα σύζυγός του.  Όπως εξήγησαν το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Happy Day» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, η απαγόρευση κυκλοφορίας τους βρήκε στη Μύκονο και έτσι, αποκλείστηκαν στο νησί.

«Ήρθαμε πριν έναν μήνα για να πάρουμε την κόρη της Ελένης να πάμε Αθήνα αλλά μας πρόλαβαν οι εξελίξεις εδώ, οπότε μείναμε στο νησί. Από τις οκτώ το βράδυ έως τις οκτώ το πρωί έχουμε απαγόρευση κυκλοφορίας. Έχω και απαγόρευση στο σπίτι, δεν με αφήνει να κινούμαι σε συγκεκριμένους χώρους του σπιτιού», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

«Έχει πάθει παράκρουση με την καραντίνα ο Γρηγόρης. Χρησιμοποιεί αντισηπτικό κάθε δέκα δευτερόλεπτα. Με τίποτα δεν μπορούσαμε να φανταστούμε την απομόνωση. Οι Μυκονιάτες ούτως ή άλλως δεν μπορούσαν να μπουν σε καλούπι αλλά ο δήμαρχος έχει λάβει περιοριστικά μέτρα και αναγκαστικά έχουμε βάλει πάνω από όλα την υγεία μας και περιμένουμε να βγούμε από όλο αυτό», συμπλήρωσε η Ελένη.

«Ήταν ευκαιρία να έρθουμε και πιο κοντά. Οι άνθρωποι που δεν είναι και πολύ καλά μεταξύ τους, τους απομακρύνει η καραντίνα. Εμείς είδαμε πόσο δυνατό είναι όλο αυτό», πρόσθεσε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

Ερωτηθείς τι θα γίνει με τον γάμο τους και αν θα τον αναβάλουν, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης απάντησε: «Να δούμε τώρα με τον γάμο. Απόφαση θα πάρουμε τον Μάϊο, να δούμε πως πάνε τα πράγματα».

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ