Γνωστός τραγουδιστής παντρεύεται λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του – ΒΙΝΤΕΟ

Την απόφασή να παντρευτεί την αγαπημένη του στη Μύκονο το καλοκαίρι αποκάλυψε στην εκπομπή «Ηappy Day» και την Σταματίνα Τσιμτσιλή ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

Όπως είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε, «ο γιος μου γίνεται 11 χρονών, δε θέλω να γίνει τραγουδιστής, εκτός αν έχει ένα τεράστιο ταλέντο που εκεί σηκώνεις τα χέρια ψηλά. Δυστυχώς, πριν από περίπου τέσσερις μήνες έχασα τη μητέρα μου, τη Μεταξία. Η μητέρα μου είχε κληρονομήσει σαν βασική της περιουσία τα πνευματικά δικαιώματα του πατέρα μου. Η μητέρα μου με τη σειρά της τα άφησε σε μένα.Έχω την τιμή, το βάρος και την ευθύνη να τα διαχειρίζομαι εγώ».

«Αποφάσισα μετά από πολύ καιρό, αρχές καλοκαιριού να παντρευτώ, με θρησκευτικό γάμο. Είχαμε χωρίσει με τη Χρύσα και προσπαθούσαμε να τα ξαναβρούμε αλλά δυστυχώς δεν ευδοκίμησε. Τότε μάλιστα που έφυγε η μητέρα μου από τη ζωή, τελείωσε και η σχέση μου. Επειδή η ζωή τρέχει και πρέπει επιτέλους να κοιτάμε μπροστά, γνώρισα ένα πολύ θετικό, έναν πολύ ωραίο άνθρωπο που πάνω από όλα με κάνει και γελάω και την κάνω και γελάει. Όλο αυτό περί γάμου, δεν περίμενα ότι θα το ζητήσω. Έκανα εγώ την πρόταση. Ο γάμος θα γίνει στον τόπο της νύφης, τη Μύκονο. Ο γιος μου ο Γρηγόρης είναι ένας άνθρωπος που αγαπιόμαστε τόσο πολύ, τόσο δυνατά που στηρίζει τις επιλογές μου 100%», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: gossip-tv. gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ