Γρηγόρης Αρναούτογλου: “Η Νάνσυ άλλαξε τη ζωή µου”

Στη Νίκη Κώτσου

Αποφασίζει να µιλήσει για πρώτη φορά αυτή τη νέα σεζόν και -όπως πάντα- ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι ειλικρινής, αυθεντικός και άµεσος. Εχοντας συµπληρώσει ήδη 30 χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας, αποκαλύπτει στη Realnews τις νέες επαγγελµατικές συζητήσεις του, ενώ µιλά µε τη γλώσσα της καρδιάς για τη σύντροφό του, Νάνσυ Αντωνίου, αλλά και για τον µοναχογιό του, Αναστάση.

Σε τι φάση σε βρίσκουµε; Πώς είναι η ψυχολογία σου εν µέσω πανδηµίας;

Είµαι καλά, αλλά προβληµατισµένος και στεναχωρηµένος µε αυτά που συµβαίνουν γύρω µας και δίπλα µας. Προσπαθώ να κρατώ την ψυχολογία µου ανεβασµένη, γιατί αυτή τη στιγµή οι άνθρωποι χρειάζονται και την τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Και ειδικά τις ψυχαγωγικές εκποµπές, για να τους κρατήσουν παρέα αυτές τις δύσκολες ηµέρες. Παίρνω πάρα πολλά µηνύµατα από κόσµο που µου λέει πόσο έχει ανάγκη να γελάσει και να ξεχαστεί. Οπότε, αυτά µου δίνουν δύναµη να είµαι καλά και να συνεχίζω µε αισιοδοξία.

Φέτος, στο «Τhe 2night show», φαίνεσαι πιο απελευθερωµένος από ποτέ, είσαι ο εαυτός σου. ∆υνατές συνεντεύξεις µε πρόσωπα που πολιορκούν πολλοί. Αν σου έλεγαν να κάνεις κάτι άλλο εκτός από αυτή την εκποµπή, τι θα ήταν;

Κατ’ αρχάς, σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. ∆εν ξέρω αν συµφωνώ ότι είµαι πιο πολύ από ποτέ ο εαυτός µου, γιατί όλα αυτά τα χρόνια έχω κάνει πολλά διαφορετικά πράγµατα στην τηλεόραση και πάντα δίνω τον καλύτερό µου εαυτό. Αν επρόκειτο για µια ενδιαφέρουσα περίπτωση, θα τη συζητούσα.

Θα επέστρεφες, ας πούµε, σε πρωινό µαγκαζίνο;

Εδώ και 9 χρόνια ξυπνάω κάθε πρωί στις 5:30 για να πάω να κάνω το πρωινό του Sfera 102,2 στο ραδιόφωνο. Αρα, κατά µία έννοια, κάνω πρωινό, αλλά όχι στην τηλεόραση. Και, µε την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσµο για την αγάπη που δείχνει στην πρωινή ραδιοφωνική εκποµπή. Για να απαντήσω, όµως, στην ερώτησή σου, έχω να πω ότι -κάτω από συγκεκριµένες συνθήκες- θα µπορούσα να κάνω κάποια προγράµµατα, αν ένιωθα έτοιµος και αν µπορούσα να ξαναδηµιουργήσω εκποµπές όπως τις έχω εγώ στο µυαλό µου.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη ΕΔΩκαι ΕΔΩ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ