Γουίτνεϊ Χιούστον: «Έκανε γενναία προσπάθεια να κόψει τα ναρκωτικά πριν πεθάνει» αποκάλυψε ο παραγωγός της

Η Γουίτνεϊ Χιούστον «προσπάθησε να κόψει τα ναρκωτικά πριν πεθάνει» αποκάλυψε ο παραγωγός της, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Page Six.

Γουίτνεϊ Χιούστον: Η πρώτη αφίσα της ταινίας για τη ζωή της ντίβας της pop

Ο Κλάιβ Ντέιβις, πέντε φορές βραβευμένος με Grammy, ήταν ο παραγωγός της διάσημης τραγουδίστριας. Μάλιστα στην συνέντευξη, μίλησε για το τι συνέβη πριν από τον τραγικό θάνατο της, το 2012. Όπως είπε, η Γουίτνεϊ Χιούστον έκανε μια «γενναία προσπάθεια» να σταματήσει τα ναρκωτικά, το κάπνισμα και το αλκοόλ, λίγους μήνες πριν από το θάνατό της.

Η αγαπημένη καλλιτέχνης βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα της σουίτας της, στο ξενοδοχείο Beverly Hilton, την παραμονή των βραβείων Grammy, το 2012.

Γουίτνεϊ Χιούστον: Δέκα χρόνια από τότε που σίγησε η «Φωνή»

Ο Κλάιβ Ντέιβις, διάσημος μουσικός παραγωγός και στέλεχος της A&R που έφερε επανάσταση στη μουσική βιομηχανία, ήταν μεταξύ των πιο κοντινών προσώπων της θρυλικής τραγουδίστριας και ένας από τους πρώτους ανθρώπους που την βοήθησαν να γίνει γνωστή.

«Ήμουν μαζί της 48 ώρες πριν από το θάνατό της. Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι θα πέθαινε δύο μέρες αργότερα. Μου έδειχνε τι έκανε στην απεξάρτηση. Πώς είχε κόψει το κάπνισμα, πώς είχε καθαρίσει τον λαιμό της από τη νικοτίνη. Και ήθελε να αρχίσει να πηγαίνει στο στούντιο… Ποτέ δεν θα πίστευα 48 ώρες πριν από τον θάνατό της, ότι θα υπήρχε αυτό το φρικτό, πρόωρο τέλος στη ζωή της. Έκανε μια γενναία προσπάθεια εκείνη την περίοδο να εγκαταλείψει τα ναρκωτικά και να αποκαταστήσει τον εαυτό της», είπε συγκινημένος ο Κλάιβ Ντέιβις.

Ο θάνατος της Γουίτνεϊ Χιούστον θεωρήθηκε ατύχημα, που προκλήθηκε από πνιγμό, αποτέλεσμα καρδιακής προσβολής. Είχε ίχνη κοκαΐνης στον οργανισμό της, με τον ιατροδικαστή να κρίνει πως συνέβαλε στον θάνατό της.

Η ζωή της μεταφέρθηκε σε μία νέα βιογραφική ταινία με τίτλο «I Wanna Dance With Somebody», όπου ο Κλάιβ Ντέιβις ήταν συμπαραγωγός στο φιλμ. Η ταινία που έχει τίτλο, ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια της διάσημης τραγουδίστριας, η οποία «βασίλευε» τις δεκαετίες του ’80 και ’90, έκανε πρεμιέρα αυτό το Σαββατοκύριακο.

πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ