Golden skin: 3 χρώματα που θα αναδείξουν με τον πιο σέξι τρόπο την ηλιοκαμένη σας επιδερμίδα

Αν μία τάση κυριαρχεί κατά την περίοδο του καλοκαιριού, αυτή είναι δίχως αμφιβολία η ηλιοκαμένη επιδερμίδα! Και ναι, αποτελεί trend, αφού συνοδεύει και αυτή τα looks μας. Άλλες πιο μαυρισμένες, άλλες πιο χρυσαφένιες, κάποιες… κόκκινες, όλες τους αλλάζουν χρώμα, καθώς το φίλημα του ήλιου δεν αφήνει καμία ανεπηρέαστη. Και η αλήθεια είναι πως μας αρέσει πολύ, γιατί όπως και να το κάνουμε, το μαυρισμένο δέρμα πάει πακέτο με αυτό το καλοκαιρινό συναίσθημα που τόσο αγαπάμε.

Αλλά πως θα αναδείξουμε ακόμα περισσότερο αυτό το υπέροχο χρώμα, χρησιμοποιώντας επίσης χρώματα;

Clean, φωτεινό και σέξι

Το λευκό είναι το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού και αυτό δεν οφείλεται μόνο στην ιδιότητα του να αντανακλά τον ήλιο. Το καθαρό και λαμπερό χρώμα έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη μαυρισμένη επιδερμίδα και αναδεικνύει ακόμα περισσότερο το βάθος της. Ένας λευκός καμβάς που δημιουργεί την τέλεια αντίθεση. Οπότε ναι, φοράμε ασταμάτητα λευκά!

Neon, neon, neon!

Neon, φωσφορίζον, φλούο, όπως και να πείτε τη συγκεκριμένη παλέτα τη δουλειά της θα την κάνει. Σίγουρα, τα neon χρώματα θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε από μακριά, αλλά θα τονίσουν παράλληλα και το υπέροχο σας μαύρισμα. Ζωηρές, έντονες και απόλυτα καλοκαιρινές, οι φλούο αποχρώσεις χαρίζουν ένα σέξι vibe στο τελικό look, χωρίς καν να το καταλάβετε.

Golden hour

Βουτιά στις χρυσαφένιες αποχρώσεις κι αν νομίζετε πως το χρυσό χρώμα δεν αναδεικνύει το μαυρισμένο δέρμα, τότε κάνετε λάθος. Μπορεί η συγκεκριμένη απόχρωση να μην έρχεται σε αντίθεση με την επιδερμίδα, ωστόσο την αναδεικνύει με το δικό της τρόπο, κάνοντάς την κυριολεκτικά, να λάμπει. Μια καλοκαιρινή θεά στα χρυσά!

Πηγή: Instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ