Ιταλία: Μυστήριο με τον θάνατο 41χρονου σε πολυτελές ξενοδοχείο – Ερωτικό παιχνίδι η αιτία;

Ένας Βρετανός βρέθηκε νεκρός σε πολυτελές ιταλικό ξενοδοχείο το πρωί του Σαββάτου σε αυτό που η αστυνομία υποπτεύεται ότι ήταν ένα σεξουαλικό παιχνίδι που πήγε στραβά.

Ο 41χρονος άνδρας ανακαλύφθηκε στο δωμάτιο του στο ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων Continentale στη Φλωρεντία, όπου τα καταλύματα ξεκινούν από 463 δολάρια τη βραδιά, μαζί με μια 45χρονη γυναίκα «αιμόφυρτη», η οποία κάλεσε το προσωπικό για βοήθεια.

Τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα, που πιστεύεται ότι είναι η σύζυγός του, ήταν καλυμμένοι με κοψίματα και μώλωπες, σύμφωνα με αναφορές.

Οι ερευνητές υποπτεύονται ότι είτε μια οικογενειακή διαμάχη είτε ένα ερωτικό παιχνίδι πήγε στραβά, «αλλά ότι η κύρια κατεύθυνση είναι αυτή ενός ερωτικού παιχνιδιού», είπε μια αστυνομική πηγή στη Daily Mail.

«Ο άνδρας βρέθηκε με μια σειρά από κοψίματα, μώλωπες και άλλα τραύματα στο σώμα του, όπως και η γυναίκα, αν και τραυματίστηκε πιο σοβαρά και ο άνδρας φαίνεται να είχε κάποιου είδους επιληπτικές κρίσεις», είπε η πηγή στο πρακτορείο.

Τα τραύματα της γυναίκας δεν ήταν απειλητικά για τη ζωή της, ανέφερε η έκθεση. Ο θάνατος του 41χρονου, ωστόσο, όπως αναφέρθηκε μέχρι στιγμής, επήλθε από ανακοπή καρδιάς. Η εξέταση της αυτοψίας θα διευκρινίσει επίσης εάν έχουν καταναλωθεί ουσίες ή υπήρξε κατάχρηση αλκοόλ.

Πηγή: Firenze Today

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ