Γωγώ Γαρυφάλλου: «Εμείς έχουμε άρνηση στο πένθος» – Η απάντησή της στα σχόλια για το βίντεο από τα γενέθλιά της

Αρνητικά σχόλια δέχθηκαν η Αννούλα Φλωρινιώτη και η Γωγώ Γαρυφάλλου για το γεγονός πως γιόρτασαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο τα γενέθλια της δεύτερης, λίγες μέρες μετά τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη. Με αφορμή τα αρνητικά σχόλια η Γωγώ Γαρυφάλλου ξέσπασε σε ένα βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Κάνω αυτό το story για να τοποθετηθώ, διότι τα έχω πάρει εντελώς και τελείως στην κράνα. Πρώτον όσο αγαπάει η Αννούλα τον αδελφό της δεν τον αγαπάει κανένας από όλους εσάς εκεί έξω. Δεύτερον είναι ημέρες Χριστούγεννων, είχα τα γενέθλια μου. Όφειλα να κάνω το καλύτερο για την κουμπάρα μου και θα συνεχίσω να το κάνω, για να χαμογελάει, γιατί και ο Νίκος μας δεν θέλει να κλαίει η Αννούλα μας όπως και ο Γιάννης μας», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τώρα συνεχίζω. Ένα φιλικό ζευγάρι το οποίο μας αγαπάει πολύ, μας είπε με το ζόρι να πάμε μόνο και μόνο, γιατί ήταν μέρες άγιες ημέρες, ήταν μέρες Χριστουγέννων και να μας κάνει να ξεχαστούμε. Ποιο είναι το πρόβλημά σας; Και να σας πω και κάτι ακόμα; Εμείς έχουμε άρνηση στο πένθος. Για μας ο Νίκος είναι, ήταν και θα είναι για πάντα εδώ, ο γαμπρούλης μας».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ