GNTM: Συγκινήθηκαν οι κριτές από την ιστορία της Άννας – ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι οντισιόν του GNTM. Οι κριτές του διαγωνισμούς αναζητούν το επόμενο top model της Ελλάδας.

Στο βράδυ της Δευτέρας η πρώτη διαγωνιζόμενη που εμφανίστηκε εντυπωσίασε και ταυτόχρονα συγκίνησε τους κριτές. Η Άννα Βαλτατζή ταξίδεψε από την Καβάλα για να κυνηγήσει το όνειρό της, καθώς, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, πιστεύει πως φέτος είναι η χρονιά της.

Η φρεσκάδα και η θετική διάθεση της νεαρής διαγωνιζόμενης ενθουσίασαν τους κριτές που θέλησαν να μάθουν περισσότερα για εκείνη, όπως το πώς πήρε την απόφαση να συμμετάσχει στο show μόδας του Star.

Η Άννα Βαλτατζή ανέφερε πως είχε δηλώσει και πέρυσι συμμετοχή στο GTNM ωστόσο δεν είχε εμφανιστεί γιατί φοβόταν. Όπως είπε, τον τελευταίο χρόνο αυτό άλλαξε καθώς τον Ιανουάριο έχασε τον σκύλο της και μετά από έναν μήνα έφυγε από τη ζωή η παιδική της φίλη νικημένη από τον καρκίνο και έτσι αισθάνθηκε πως της το χρωστάει.

“Όταν ακούς από μια κοπέλα 18 χρονών ότι στεναχωριέται που δεν έχει εκπληρώσει τα όνειρά της, εμένα αυτό με πείσμωσε γιατί παλαιότερα δεν είχα καθόλου αυτοπεποίθηση, είχα κόμπλεξ με το σώμα μου, τώρα όμως το βρήκα, αισθάνομαι όμορφη και διαφορετική και σαν εμφάνιση και σαν προσωπικότητα”, δήλωσε.

Η Άννα Βαλτατζή έπεισε τους κριτές και με τέσσερα «ναι» πέρασε στην επόμενη φάση των bootcamp

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ