Γνωστός ράπερ έζησε την κόλαση: Είδα την μητέρα μου σε λίμνη αίματος

Συγκλονίζει ο ράπερ Black Vybez, κατά κόσμον Θοδωρής Παρασχάκης, μιλώντας για τα μαρτύρια που έζησε η μητέρα του στο πλευρό του συντρόφου της, όταν αυτός ήταν ακόμη έφηβος.

Ο 27χρονος καλλιτέχνης της ραπ μουσικής βρήκε τη δύναμη να μιλήσει δημόσια για την κόλαση που έζησε βλέποντας τη μητέρα του να κακοποιείται από τον σύντροφό της.

“Η μητέρα μου είχε χωρίσει από τον πατέρα μου όταν ήμουν μικρός. Από τότε βίωσε σωματική και λεκτική κακοποίηση δύο φορές με τον δεύτερο σύντροφό της. Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο όταν μπήκα στο σπίτι και την είδα σε μια λίμνη αίματος. Όταν η μητέρα μου χώρισε με τον πατέρα μου, μέναμε μαζί. Η πρώτη φορά που δέχτηκε κακοποίηση ήταν όταν ήμουν 14 ετών από τον τότε σύντροφό της. Η δεύτερη φορά όμως ήταν εφιαλτική, όταν ήμουν σε ηλικία 16 ετών. Μία εικόνα που θα μου μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό, ήταν το σημείο που είπα ως εδώ” λέει στην εφημερίδα Espresso με τη φωνή του να “σπάει”.

ράπερ

“Θυμάμαι μπήκα στο σπίτι και αντίκρισα μία λίμνη αίματος, το σπίτι άνω-κάτω λες και είχε γίνει σεισμός και τη μητέρα μου με πρησμένο μάτι. Ο σύντροφός της άφαντος, το είχε βάλει στα πόδια. Προσπάθησα να κρατήσω τη μητέρα μου μακριά από αυτόν αλλά πάντα επέστρεφε. Μάλιστα την επόμενη φορά που την κακοποίησε κάλεσα την αστυνομία αλλά η μητέρα μου είπε στους αστυνομικούς ότι δεν συνέβη τίποτα” ανέφερε.

Ο νεαρός ράπερ εξηγεί στη συνέχεια πώς κατάφερε να απομακρύνει τη μητέρα του από το “τέρας” που την κακοποιούσε για δύο χρόνια. “Αλλάξαμε σπίτι και πλήρωνα εγώ το ενοίκιο από τη στιγμή που άρχισα να δουλεύω. ‘Έκανα ξεκάθαρο στη μητέρα μου ότι δεν πρόκειται να πατήσει ξανά αυτός στο σπίτι. Μια μέρα θυμάμαι είχε πάει να τον δει και ήρθε σπίτι πάλι κακοποιημένη. Τότε με έντονο ύφος της έκανα σαφές ότι δεν μπορώ να την ξαναδώ σε αυτή την κατάσταση και πως αν θέλει να συνεχίσει να τον βλέπει να μην έρθει σπίτι ξανά. Ήταν η κομβική στιγμή που κατάλαβε ότι με χάνει και πήρε την απόφαση να φύγει από αυτόν για πάντα” σημειώνει ο τραγουδιστής που είναι πατέρας ενός 5χρονου αγοριού.

Σε λίγες ημέρες κυκλοφορεί το νέο του κομμάτι με τίτλο “SOS” θέλοντας να αφυπνίσει ακόμη περισσότερο την κοινωνία για την κακοποίηση των γυναικών. Το τραγούδι είναι εμπνευσμένο από την τραυματική εμπειρία που βίωνε ως παιδί.

 

 

 

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.