Γνωστή ηθοποιός απαίτησε δικαιοσύνη για την Μπριόνα Τέιλορ με topless – ΦΩΤΟ

Σάλο προκάλεσε η Λίλι Ρέινχαρτ, πρωταγωνίστρια της σειράς Riverdale όταν ανήρτησε στον λογαριασμό της στο instagram μία γυμνόστηθη φωτογραφία της προκειμένου να ευαισθητοποιήσει όπως η ίδια ανέφερε σχετικά με την υπόθεση της Μπριόνα Τέιλορ, της κοπέλας που σκοτώθηκε από αστυνομικά πυρά μέσα στο ίδιο της το σπίτι στο Κεντάκι, νωρίτερα μέσα στον χρόνο.

Η 23χρονη, έκτοτε, διέγραψε την ανάρτηση και απολογήθηκε στους θαυμαστές της γι’ αυτήν την κίνησή της. Αρχικά είχε γράψει στην topless φωτό της όπου πόζαρε δίπλα σε μια λίμνη στην Καλιφόρνια: “Τώρα που το στήθος μου σας έχει κεντρίσει την προσοχή, οι δολοφόνοι της Μπριόνα Τέιλορ δεν έχουν συλληφθεί. Απαιτώ δικαιοσύνη”.

Μετά την κατακραυγή των ακολούθων της η Ρέινχαρτ εξέφρασε τη μετάνοιά της σε σειρά tweet. “Πάντα προσπαθώ να χρησιμοποιώ την πλατφόρμα μου για καλό και να μιλώ για πράγματα που είναι σημαντικά για εμένα. Μπορώ επίσης να παραδεχτώ ότι έκανα λάθος και έκανα λάθος με τη φωτό του. Δεν ήταν ποτέ η πρόθεσή μου να προσβάλω κανέναν και λυπάμαι πραγματικά για όσους προσέβαλα. Προσπάθησα πολύ να είμαι ειλικρινής στα live μου στο IGTV και ακόμη μαθαίνω και προσπαθώ να γίνω καλύτερη. Αλλά καταλαβαίνω πως αυτή η ανάρτησή μου ήταν “κουφή”. Είχα πραγματικά καλή πρόθεση και δεν σκέφτηκα καλά ότι θα μπορούσε να φανεί προσβλητική”.

Πηγή: US Magazine, Πηγή φωτό: ΑΡ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ