Γιώτα Φέστα: Έγινα από τη μία μέρα στην άλλη διάσημη και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ

Την ηθοποιό Γιώτα Φέστα υποδέχθηκε στον καναπέ της εκπομπής της «Ελένη» του Mega, η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή την συμμετοχή της στην σειρά «Το Ναυάγιο». Η ηθοποιός μίλησε για τη μακρά καλλιτεχνική πορεία της αλλά και τους λόγους που την κράτησαν για χρόνια μακριά από την τηλεόραση.

«Πιο νέα κρατούσα μεγαλύτερο αρχείο. Δεν έχω δυστυχώς όλες τις ταινίες που θα ήθελαν να έχω. Έχω κάνει πολλές ταινίες μικρού μήκους. Όταν πέρασα στο Εθνικό, κάλεσαν το μπαμπά μου να του πουν πως πήρα υποτροφία και δεν ενδιαφέρθηκε πολύ», περιέγραψε η Γιώτα Φέστα και πρόσθεσε: «Ήταν πολύ διχασμένος μέσα του. Μου δημιούργησε ένα μεγάλο διχασμό. Είναι πολύ σημαντικό τα παιδιά να τα στηρίζει ο γονιός. Το πιο σημαντικό είναι τα παιδιά να έχουν επιθυμία. Πλέον δεν υπάρχει επιθυμία».

«Δεν σκεφτόμουν πως θα γεράσω ως ηθοποιός. Είχα πάντα μία απόσταση από τα πράγματα και δεν πίστευα πάρα πολύ στον εαυτό μου, ακόμα και τώρα. Πιστεύω πως υπάρχουν πιο δύσκολα επαγγέλματα από τα δικά μας. Δεν είχα ποτέ την αίσθηση πως, επειδή είμαι ηθοποιός, είμαι κάποια. Πήρα το βραβείο, χάρηκα αλλά φοβήθηκα πολύ από τη δημοσιότητα. Δεν μπορούσα να τη διαχειριστώ εύκολα», εξομολογήθηκε αμέσως μετά η Γιώτα Φέστα.

«Θαυμάζω τους ηθοποιούς που χτίζουν σιγά σιγά κάτι. Εγώ έγινα από τη μία μέρα στην άλλη διάσημη και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Υπήρχε ένας συντηρητισμός, γιατί εγώ σαν χαρακτήρας δεν ήμουν έτσι, αλλά υπήρχε ο διχασμός. ‘Ήθελα πολύ να δει ο μπαμπάς μου το έργο και με στεναχωρούσε που δεν το έκανε», είπε στην συνέχεια η ηθοποιός.

«Ήμουν επαναστατημένη νέα. Δεν παντρευτήκαμε με τον άντρα μου, γιατί πήραμε το καπέλο της επανάστασης. Το ότι εξαφανίστηκα από τη τηλεόραση είχε να κάνει με την προσωπική μου ζωή. Δεν φοβήθηκα πως θα με ‘’ξεπεράσουν’’. Η επιθυμία μου για αυτή τη δουλειά είναι βαθιά και αληθινή», εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Γιώτα Φέστα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ