Γιορτάζουμε την Πρωτομαγιά με τα 8 ωραιότερα floral looks

Πρωτότυπο, θα σκεφτείτε! Αλλά γιατί να το αρνούμαστε; Λατρεύουμε τα λουλούδια σε κάθε τους μορφή, είτε πρόκειται σε ρούχα printed ή κεντημένα, είτε στη φύση, είτε φρέσκα κομμένα, έτοιμα να στολίσουν το σπίτι μας. Η άνοιξη θέλει το λουλούδι της και πόσο μάλλον η Πρωτομαγιά που γιορτάζει την ομορφιά της φύσης. Φέτος λοιπόν, θα φορέσουμε τα ωραιότερα λουλούδια σε outfits που θα πιάσουν τον Μάη με στιλ, άποψη και ανοιξιάτικη διάθεση.

@streetstylepoint

Floral μίντι φούστα με πουλόβερ: γιατί αυτή είναι η πιο κατάλληλη εποχή για τον συγκεκριμένο συνδυασμό. Φορέστε floral αέρινη φούστα και συνδυάστε την με ένα oversized πουλόβερ σε λεπτή ή χοντρή πλέξη ανάλογα με τον καιρό. Αυτό το look δεν χάνει ποτέ και παραμένει διαχρονικό και chic, ιδιαίτερα τη μέρα της Πρωτομαγιάς.

@streetstylepoint

Το έντονο φόρεμα: το τέλειο με τα printed λουλούδια στα ρούχα είναι η ποικιλία τους. Μπορείτε να διαλέξετε από παπαρούνες, μαργαρίτες και τριαντάφυλλα, μέχρι και ολόκληρες ανθοδέσμες για να στολίσετε τα ρούχα σας, σαν να βρίσκεστε σε ένα ανθοπωλείο και να συνθέτετε το πιο όμορφο μπουκέτο. Ωστόσο, όσο ωραία κι αν είναι τα μπερδεμένα μικρά λουλουδάκια, τίποτα δεν συγκρίνεται με τα ξεκάθαρα μεγάλα λουλούδια πάνω σε μονόχρωμο καμβά.

@thestylestalkercom

Printed και ολόσωμη: το must-have item της άνοιξης δεν είναι άλλο από την ολόσωμη φόρμα. Οι σαλοπέτες και τα overalls έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των fashion lover, καθώς πρόκειται για ένα κομμάτι άνετο, εντυπωσιακό και εύκολο να το φορέσεις. Επιλέξτε μια ολόσωμη φόρμα σε floral print και πιάστε το Μάη με 70s style.

@maralafontan

Λουλούδια κεντημένα: πάνω σε πλεκτά, σε jeans, ακόμα και σε τσάντες. Στολίζουν με τον πιο girly τρόπο τα ωραιότερα ανοιξιάτικα outfits κι εμείς τα λατρεύουμε. Μάλιστα για τη συγκεκριμένη μέρα θέλουμε να τα βλέπουμε σε υπερβολή. Γιατί ένα μόνο λουλούδι δεν φέρνει την άνοιξη.

@camillacoelho

Mix&match με τα λουλούδια: όπως και τα διαφορετικά ήδη του καρό, ή της ρίγας συνδυάζονται μεταξύ τους και δημιουργούν τα πιο υπέροχα looks, έτσι κι όταν κομμάτια με λουλούδια σε άλλο ύφος και χρώμα ενώνονται, καταλήγουν να φτιάχνουν τον πιο δροσερό συνδυασμό.

@claudia_f_corsino

Λουλουδένιο σορτς: σε χρώμα έντονο και με fun διάθεση. Ένα από τα καλύτερα items της ανοιξιάτικης σεζόν, το κοντό σορτς ή βερμούδα δημιουργεί τα πιο ευδιάθετα outfits με χαρακτήρα και άποψη και τραβάει τα βλέμματα όλων στην street style πασαρέλα.

@polliani

Τα αφηρημένα λουλούδια: σαν πίνακας ανοιξιάτικος πάνω σε φορέματα, total outfits και tops στολίζουν ακόμα και τα πιο basic κομμάτια. Αυτού του είδους τα λουλούδια, μπερδεύουν, μαγεύουν και φτιάχνουν τα πιο ωραία πρωτομαγιάτικα σύνολα.

@emilisindlev

Λουλούδια πάνω σε μαύρο καμβά: σε περίπτωση που ανήκετε στους πιο διακριτικούς τύπους και θέλετε να κρατήσετε το σύνολο elegant αλλά με μια δόση ανοιξιάτικη, επιλέξτε μεγάλα κομψά λουλούδια πάνω σε μαύρο φόντο. Εύκολο και super chic στη στιγμή!

Πηγή: InStyle

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ