Γιώργος Βουτσίνος: Οι δύσκολες στιγμές του “αστυνόμου Βούρβαχη” με την υγεία του

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του βίωσε ένας από τους πλέον εμβληματικούς πρωταγωνιστές των τηλεοπτικών σειρών του Νίκου Φώσκολου, ο Γιώργος Βουτσίνος. Ο θρυλικός αστυνόμος Βούρβαχης της “Λάμψης” όπως αποκάλυψε στην εφημερίδα “Espresso”, φλέρταρε με τον θάνατο. Ένα σπάνιο παράσιτο ήταν η αιτία να νοσηλευθεί δύο ολόκληρους μήνες στο νοσοκομείο, σε πολύ σοβαρή κατάσταση, με αποτέλεσμα ο ίδιος να φοβηθεί ακόμη και για τη ζωή του.

“Προσβλήθηκα από έναν ιό με την ονομασία λεϊσμανίαση. Οι δύο αυτοί μήνες ήταν κόλαση για εμένα. Όλο το ιατρικό προσωπικό του Σισμανογλείου είχε πέσει πάνω μου για να βρει τι ήταν αυτό που είχε κάνει εισβολή στο σώμα μου και κανείς δεν μπορούσε να βρει τι στα αλήθεια είχε συμβεί. Όταν βρήκαν το παράσιτο, είχα ήδη χάσει 17 κιλά” λέει ο ηθοποιός στην “Espresso”.

Όπως τόνισε ο ίδιος “όταν γύρισα στο σπίτι, ήμουν ένα κόκαλο, το οποίο σερνόταν εδώ κι εκεί. Δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου. Η σύζυγός μου Βάντα είχε τα δικά της σοβαρά προβλήματα υγείας με τους σπονδύλους της και δεν μπορούσε να με βοηθήσει. Και έτσι για εμένα ήταν πολύ σκληρά τα πράγματα. Φοβήθηκα πραγματικά για τη ζωή μου, ότι δεν θα τα καταφέρω”.

“Το παράσιτο από το οποίο είχε προσβληθεί ο Γιώργος είναι πολύ σπάνιο για τον ανθρώπινο οργανισμό. Είναι το αντίστοιχο Καλαζάρ που μπαίνει στο σώμα των σκυλιών. Από το τσίμπημα της σκνίπας συμβαίνει και μπορεί να πεθάνεις. Και ο Γιώργος θα μπορούσε να ήταν νεκρός αν δεν το έβρισκαν εγκαίρως” λέει συγκινημένη η σύζυγός του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ