Γιώργος Ταλάντσεβ: Διέρρηξαν το σπίτι του – «Εύχομαι να μην συμβεί σε κανέναν αυτό το πράγμα»

Θύμα κλοπής έπεσε ο πρώην παίκτης του Survivor Γιώργος Ταλάντσεβ. Ο παίκτης που έγινε γνωστός με το παρατσούκλι “Τάλα”, αποκάλυψε μέσω του προφίλ που διατηρεί στο instagram, πως αφού επέστρεψε στο σπίτι του, μετά από μία εβδομάδα απουσίας, ανακάλυψε πως κάποιοι το είχαν διαρρήξει, κλέβοντάς του πράγματα αξίας.

Αρχικά ο Γιώργος Ταλάντσεβ είπε: «Καλημέρα σε όλους παιδιά. Πριν από δύο ημέρες συνέβη κάτι αρκετά δυσάρεστο. Καθώς έλειπα στη Μυτιλήνη για μία εβδομάδα περίπου, μπήκαν στο σπίτι μου και μου έκλεψαν πολλά πράγματα. Ρολόγια, χρυσαφικά, χρήματα, ρούχα και ό,τι μπορούσαν να πάρουν. Και επειδή πλησιάζει ο Αύγουστος και οι περισσότεροι από εσάς θα λείπετε σε διακοπές και θα υπάρχουν αρκετές μέρες που δεν θα είστε στο σπίτι, προσέχετε να μην αφήνετε πράγματα αξίας στο σπίτι σας, να κλειδώνετε καλά τις πόρτες σας! Προσέχετε ποιον βάζετε στο σπίτι σας, αν σας παρακολουθούν και τι ανεβάζετε στα social media, όσον αφορά το σπίτι σας!».

«Τέτοια περιστατικά γίνονται όλο και πιο συχνά και ειδικά τώρα που μπαίνει ο Αύγουστος και θα λείπουν όλοι, νομίζω θα γίνει χαμός. Γι’ αυτό παιδιά προσοχή, εύχομαι να μην συμβεί σε κανέναν αυτό το πράγμα. Υγεία, προσοχή και να φυλάτε καλά τα πράγματά σας» τόνισε κλείνοντας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ