Γιώργος Μαυρίδης: Η επιχειρηματική πρόταση στον Σάκη Τανιμανίδη

Μία επενδυτική πρόταση φαίνεται πως έκανε ο Γιώργος Μαυρίδης στον Σάκη Τανιμανίδη, μέσω του προσωπικού του προφίλ στο instagram.

Ο πετυχημένος tatoo artist και παρουσιαστής βρίσκεται στην Ιταλία αυτές τις ημέρες. Καθώς απολάμβανε την βόλτα του, βρέθηκε μπροστά σε ένα μαγαζί το οποίο προσφέρει διάφορες υπηρεσίες.

Συγκεκριμένα όποιος θέλει μπορεί να το επισκεφθεί, είτε για να φάει κάτι, είτε για να πιεί κάτι χρησιμοποιώντας αυτόματους πωλητές, ενώ παράλληλα μπορεί και να πλύνει τα ρούχα του, αφού έχει πλυντήρια. Ο Γιώργος Μαυρίδης φάνηκε πως ενθουσιάστηκε με αυτή την επιχειρηματική ιδέα την οποία και πρότεινε στον παρουσιαστή της πετυχημένης εκπομπής “Dragon’s Den”, ως επένδυση.

Ο Σάκης Τανιμανίδης αποφάσισε να κάνει μια δημοσκόπηση σε story του, απαντώντας έτσι στον Γιώργο Μαυρίδη, προκειμένου να δει αν οι ακόλουθοί του, βρίσκουν και αυτοί καλή την επιχειρηματική πρόταση.

Οι δύο τους φαίνεται πως τον τελευταίο χρόνο, έχουν έρθει ξανά κοντά. Η πρώτη κοινή τους εμφάνιση, ήταν στην βάφτιση των δίδυμων κοριτσιών του Σάκη Τανιμανίδη, που έγινε το περασμένο καλοκαίρι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ