Γιώργος Λιάνης: Η αποκάλυψη για την ερωτική του ζωή – «Όταν έμαθα για τη δολοφονία του Κένεντι, έφυγα»

Μια άγνωστη ιστορία από τη ζωή του περιέγραψε ο Γιώργος Λιάνης στην εκπομπή «Στιγμές» με τον Μάνο Νιφλή. Μίλησε για τους έρωτες και τις γυναίκες της ζωής του και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «λάτρευα τις γυναίκες από μικρός αλλά δεν είχα ανταπόκριση όταν ήμουν μικρός».

Γιώργος Λιάνης: Η σχέση με την Βουγιουκλάκη και η άγνωστη ιστορία για τον Παπανδρέου

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «ήμουν σαν παρθένος νήσος. Παρθένος στα 18». Περιέγραψε πως οι συμπαίκτες του στον Ηρακλή τον πήγαιναν σε διάφορους οίκους ανοχής στην οδό Φυλής στην Αθήνα και όπως τόνισε «ήταν πολλοί. Έβρισκα δικαιολογία και έφευγα».

Ο Γιώργος Λιάνης θυμήθηκε όταν ένας φίλος του τον πήγε σε μια διάσημη εκείνη την εποχή, ιερόδουλη στην Θεσσαλονίκη, την Φώφη.

«Τότε είπα “θα με πάρει σήμερα το ποτάμι”. Μπήκα μέσα και εκείνη με έπιασε από το κεφάλι και με ρώτησε: “πρώτη φορά, ε;”. Της απάντησα: “όχι πρώτη φορά” και μου είπε: “πρώτη φορά, φαίνεται”» περιέγραψε ο Γιώργος Λιάνης και συνέχισε:

«Ακούω στο ραδιόφωνο ότι στο Ντάλας των ΗΠΑ δολοφονήθηκε ο Πρόεδρος Κένεντι. Λέω “τι;”, αφήνω ένα 50άρικο και έφυγα. Ήταν ο ήρωάς μου. Έψαχνα δικαιολογία να φύγω».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ