Γιώργος Λιάγκας – Νατάσα Θεοδωρίδου: Ο λόγος που δεν μιλούσαν -«Έτσι γίναμε φίλοι»

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έκανε παρέμβαση στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” και μίλησε για την φιλία της με τον Γιώργο Λιάγκα, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι λόγω ενός σχολίου η τραγουδίστρια τον απέφευγε και δεν αντάλλαζαν ούτε “γεια”.

Λιάγκας: «Δεν έχω σχέσεις με την μητέρα μου» – Τι είπε για το διαζύγιο των γονιών του

Αρχικά η Νατάσα Θεοδωρίδου θέλησε να ξεκινήσει λίγο… γλαφυρά λέγοντας ότι «κοίτα πώς τα φέρνει η ζωή… Είναι πάντα εκεί, με τις εκπλήξεις της να σου αποδεικνύει ότι “τα πάντα ρει”. Ότι όλα είναι ρευστά, ότι τι ωραία που είναι η ζωή τελικά. Και να που ήρθε αυτή η ωραία στιγμή και γνωριστήκαμε με τον Γιώργο, δια ζώσης πια, δηλαδή εκτός δουλειάς, ένα πολύ ωραίο βραδινό τραπέζι κι εγώ, θα μιλήσω για τον εαυτό μου, άλλαξα πολλές μοίρες, άλλαξα γνώμη… Όχι ότι είχα κάποια κακή γνώμη, αλλά είμαστε δύο ενήλικες και δεν μιλούσαμε δίχως λόγο και αιτία».

«Ήμασταν σαν παλιά ελληνική ταινία»

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Γιώργος Λιάγκας, θέλοντας να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους δεν μιλούσαν.

«Κάποια στιγμή, μέσω της εκπομπής, είχα κάνει ένα σχόλιο. Όχι κακό, αλλά όχι και καλό. Η Νατάσα πρέπει λίγο να ψιλοπαρεξηγήθηκε και δικαίως, δεν μου μίλαγε. Δεν μου μίλαγε αυτή, λέω γιατί μου κρατάει μούτρα; Εγώ εκείνη την ώρα δεν καταλαβαίνω ότι πιθανόν μπορεί να ενοχλήσω κάποιον. Είναι μια πλάκα. Χοντρή ξεχοντρή, δεν το καταλαβαίνω. Α, λέω γιατί δεν μου μιλάει; Θεωρητικά πρέπει να μου μιλάει. Δεν μου μιλάει η Νατάσα, δεν της μιλάω κι εγώ. Ήταν αστείο. Βρισκόμασταν στο πάρκινγκ και αλλάζαμε πρόσωπο. Πάμε σε φαρμακείο της γειτονιάς και ο ένας μέσα ο άλλος έξω και κοιταζόμασταν έτσι… Δηλαδή ελληνική ταινία, παλιά. Και κάποια βρισκόμαστε σε ένα τραπέζι, μετά από μια θεατρική παράσταση, περνάμε δύο τρεις ώρες και η Νάτασα παίρνει τον κοινό μας φίλο τον Πάνο Κατσαρίδη και του λέει “ρε συ αυτός είναι καλός, έχει χιούμορ. Έλα να ξαναβγούμε”. Κι έτσι βγήκαμε και τα τελευταία δύο χρόνια, πραγματικά, κάνουμε πάρα πολύ παρέα. Βρισκόμαστε τουλάχιστον δύο τρεις φορές την εβδομάδα», είπε καταλήγοντας ο παρουσιαστής του ANT1.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ