Γιώργος Λιάγκας για Οδυσσέα Σταμούλη: «Είναι σε τραγική κατάσταση – Έχει τεράστια οικονομικά προβλήματα»

Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει ο ηθοποιός Οδυσσέας Σταμούλης, έπειτα από τον θάνατο του 11χρονου γιου του στους Φούρνους Ικαρίας. Σήμερα (24/10) στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα αναφέρθηκαν στην θεατρική επιστροφή του ηθοποιού.

Μάλιστα ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως είχε μια τηλεφωνική επικοινωνία με τον Οδυσσέα Σταμούλη. Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής εξήγησε πως: «Επειδή μίλησα μαζί του πριν από δυο βδομάδες και είπαμε μερικά πράγματα. Είναι σε τραγική κατάσταση να ξέρετε.  Δε θα επέλεγε να παίξει στο θέατρο, όμως η οικονομική δυσχέρεια, γιατί έχει τεράστια οικονομικά προβλήματα, τον αναγκάζει να παίξει στο θέατρο και σε μια κωμωδία.

Όλη τη μέρα είναι με υποστήριξη ψυχολογική, να μην πω αλλά πράγματα που μου είπε, καθημερινά, κυριολεκτικά καταρρέει. Και το βράδυ θα βρει δύναμη να πάει να παίξει κωμωδία για να βγάλει τα προς το ζην».

«Κι εγώ του ζήτησα να κάνουμε μια κουβέντα και μου λέει «Γιώργο, δεν είμαι έτοιμος ακόμα. Πρέπει να με καταλάβεις σαν πατέρας». Και σαν άνθρωπος το καταλαβαίνω και σαν πατέρας το καταλαβαίνω. Πραγματικά δεν ήξερα τι να του πω.

Δε ξέρω πως είναι ένας γονιός να χάνει το παιδί του. Ό,τι και να του πω θα ήταν ψεύτικο και ηλίθιο και χαζό. Ο άνθρωπος είναι χάλια, εγώ τον άκουσα μια μέρα και δεν έβγαινε η φωνή του. Ήταν καταρρακωμένος. Και ο άνθρωπος αυτός βρίσκει τη δύναμη να πάει στις πρόβες» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ