Γιώργος Λιάγκας: Αποκάλυψε ότι θα παίξει σε βιντεοκλίπ της Νατάσας Θεοδωρίδου – Το σχόλιο της Μενεγάκη

Σε βίντεο κλιπ της Νατάσας Θεοδωρίδου, που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή, πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Λιάγκας. Την αποκάλυψη, έκανε ο ίδιος μέσα από την εκπομπή του.

«Με την Νατάσα είμαστε πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα. Οι σχέσεις αλλάζουν και εξελίσσονται και διαμορφώνονται και είτε έρχονται πιο κοντά οι άνθρωποι ή απομακρύνονται στη ζωή.» είπε στην αρχή ο παρουσιαστής απαντώντας στις ερωτήσεις των συνεργατών του.

Ενώ στην συνέχεια ανέφερε πως θα πρωταγωνιστήσει στο βίντεο κλιπ της πετυχημένης τραγουδίστριας, που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή με τίτλο “Χάρτης“. Μάλιστα, αστειευόμενος δήλωσε πως αυτός ήταν ο μοναδικός τρόπος για να πείσει την Νατάσα Θεοδωρίδου, να έρθει για συνέντευξη στην εκπομπή.

«Έβλεπα την Νατάσα να δίνει συνέχεια συνεντεύξεις στην πρώην συνεργάτη σου και φίλη μου, την Ελένη Μενεγάκη. Κάθε χρόνο Ελένη Μενεγάκη, Ελένη Μενεγάκη, κουμπάρα, κουμπάρα… Της λέγαμε εμείς να δώσει μια συνέντευξη εδώ, δεν έδινε με τίποτα σε εμάς, με τίποτα. Μετά είδα ότι έδωσε συνέντευξη και σε άλλες εκπομπές και πολύ καλά έκανε και ωραίες επιλογές έκανε. Πάλι σε εμένα τίποτα. Έπαιρνα τηλέφωνο τίποτα. Επειδή ο μόνος τρόπος να μου δώσει κάποια στιγμή συνέντευξη η Νατάσα ήταν να κάνω βίντεο κλιπ. Την Δευτέρα θα είναι εδώ η Νατάσα να τα πούμε όλα.» ανέφερε ο παρουσιαστής.

Την συνύπαρξη του Γιώργου Λιάγκα και της Νατάσας Θεοδωρίδου σε βίντεο κλιπ, σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη.

«Ο Γιώργος Λιάγκας σε βίντεο κλιπ της Νατάσας; Πολύ με διασκεδάζει.» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια. Ενώ μετά συμπλήρωσε πως: «Μου είπαν ότι έλεγε σήμερα, ότι όχι απλά παίζει στο βίντεο κλιπ, αλλά παίζει και με το αμάξι του. Εμένα πολύ μου άρεσε σαν ιδέα και με διασκέδασε, γιατί είναι κάτι που δεν το περίμενες. Είναι λίγο κόντρα, αλλά είναι ωραίο»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ