Γιώργος Λέφας: Απαντά εκ νέου στα “καρφιά” του Πέτρου Φιλιππίδη

Στις δηλώσεις που έκανε ο Πέτρος Φιλιππίδης μέσω του δικηγόρου του απάντησε εκ νέου ο Γιώργος Λέφας μέσω της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε την Τρίτη με την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ.

Τι δήλωσε ο Γιώργος Λέφας για την απάντηση που έδωσε ο Πέτρος Φιλιππίδης μέσω του συνήγορού του

«Τους ρωτάω, και τον κ. Δημητρακόπουλο και τον Φιλιππίδη, πώς ένας άνθρωπος που επέλεξε κάποια στιγμή στην ακμή της καριέρας του να φύγει από αυτό το χώρο και να συνταξιοδοτηθεί πώς λοιπόν ζητάει αυτός ο άνθρωπος δημοσιότητα μέσω της συνέντευξης για τον Φιλιππίδη. Τα δέκα τελευταία χρόνια δεν είχα καμία σχέση μαζί του», είπε αρχικά.

«Όφειλα να το κάνω γι’ αυτά τα κορίτσια, για τα οποία τρέφω πολύ μεγάλη εκτίμηση για την ανδρεία τους και το σθένος τους. Γιατί μην ξεχνάμε ότι τα κορίτσια δεν είναι σαν και εμένα, είναι εργαζόμενες, εγώ είμαι ήσυχος στο σπιτάκι μου, μαγειρεύω, κοιτάω τα παιδιά μου και όλα αυτά τα πράγματα. Δεν θέλω να ασχοληθώ ξανά με αυτό το θέατρο», κατέληξε ο Γιώργος Λέφας.

Η τελευταία δήλωση του Πέτρου Φιλιππίδη για τον Γιώργο Λέφα μέσα από την φυλακή

Η απάντηση του ηθοποιού έγινε γνωστή μέσω της εκπομπής της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στον ANT1.

“Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στη φυλακή, μη δυνάμενος να μιλήσει, να απαντήσει, να ακούσει. Προκαλεί θλίψη άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του πολλά χρόνια, χωρίς να έχουν εκφράσει ποτέ παράπονο, τώρα να διαγωνίζονται να σπιλώνουν τον Φιλιππίδη, κερδίζοντας λίγα λεπτά δημοσιότητας” ανέφερε ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

“Αυτή είναι η φύση ορισμένων ανθρώπων, χειροκροτούσαν στα εύκολα, σταυρώνουν στα δύσκολα” κατέληξε.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.