Γιώργος Καραμίχος: Όταν πήγα στην Αμερική, δούλευα πορτιέρης και έκανα θεραπείες μασάζ

Καλεσμένος στον εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε την Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 ο Γιώργος Καραμίχος. O γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε τις δουλειές που έκανε, την περίοδο που ήταν στην Αμερική.

«Πρόσφατα πήρα την απόφαση να πάω στην Αμερική και να τα τινάξω όλα στον αέρα. Αποφάσισα να αφήσω πίσω προτάσεις που είχα εδώ και να ξεκινήσω από το μηδέν. Εκεί ξεκίνησα να δουλεύω σε ό,τι μπορείς να φανταστείς. Δούλευα πορτιέρης σε ένα μπαρ, έκανα θεραπείες διάφορες μασάζ και ό,τι μπορούσα να κάνω. Για μια κοπέλα ήμουν ο οδηγός της και την πήγαινα όπου ήθελε γιατί είχε μια αρρώστια και δεν μπορούσε να περπατήσει, την είχα στην πλάτη για να την βάζω στο αυτοκίνητο και να την πηγαίνω σε έναν Κινέζο θεραπευτή, μετά να την βάζω στην πισίνα και στην συνέχεια να την γυρίζω πίσω. Ακόμα και ιδιαίτερα μαθήματα έκανα», είπε αρχικά ο Γιώργος Καραμίχος.

Και συνέχισε ο ηθοποιός: «Θυμάμαι πως το έκανα αυτό για δέκα δολάρια την ώρα. Θυμάμαι πως εκείνη την ημέρα ζήτησα συγγνώμη από την κοπέλα που την κουβαλούσα στην πλάτη και με πήρε τηλέφωνο ο διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου για να μου προτείνει να παίξω το καλοκαίρι στην Επίδαυρο και του αρνήθηκα γιατί μόλις είχε γεννηθεί ο γιος μου» συμπλήρωσε ο Γιώργος Καραμίχος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στη δημόσια τηλεόραση.

Δείτε το βίντεο: 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ