Γιώργος Καραμίχος: Έπαθα σοκ με τους βιασμούς στο θέατρο – Τι είπε για το bullying που έχει δεχτεί

Ο Γιώργος Καραμίχος μίλησε για τις καταγγελίες που έχουν ακουστεί στο χώρο του θεάτρου λέγοντας πως όλα αυτά έγιναν γνωστά επειδή αφορούσαν σε δημόσια πρόσωπα και επειδή τα θέατρα ήταν κλειστά. Ο ηθοποιός αποκάλυψε μάλιστα πως έχει δεχτεί “χοντρό” byllying στην Ελλάδα.

“Το θέατρο δεν βάλλεται από αυτά. Δεν κινδυνεύει από δύο σκανδαλάκια. Αυτά είναι σκανδαλάκια με άσχημες επιπτώσεις γιατί τα θύματα υπέφεραν και καταστράφηκαν για το υπόλοιπο της ζωής τους. Εγώ σοκαρίστηκα, ήξερα κάποιες συμπεριφορές αλλά δεν ήξερα λεπτομέρειες. Δεν ήξερα για βιασμούς. Αυτό που ενόχλησε είναι που δεν βγήκε κάποιος να βγει να πάρει θέση για την έξτρα κακοποίηση που έγινε από τα media. Απαγορεύεται δημοσίως το 2021 κάποιος να δίνει τίτλους σε ανθρώπινα όντα” είπε ο Γιώργος Καραμίχος.

“Ένας σκηνοθέτης στο παρελθόν με παρενόχλησε σεξουαλικά ενώ έχω υποστεί bullying πολύ και από γυναίκες και από άντρες. Από μπλοκαρίσματα, από τηλέφωνα σε περιοδικά να μην κάνουν σε μένα συνέντευξη, κάποιες φορές με στεναχωρεί όλο αυτό, αλλά έχω δεχτεί bullying πολύ και επί σκηνής. Να σου λέει άλλα λόγια ο πρωταγωνιστής για να κερδίσει γέλιο ή να σε γυρίζει πλάτη είναι παλιάς κοπής πρωταγωνιστιλίκια αυτά” είπε ο ηθοποιός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ