Γιώργος Καραμίχος για την απόφασή του να επιστρέψει στην Ελλάδα: «Ο γιος μου αρνήθηκε να φύγει…»

Γιώργος Καραμίχος

Φωτογραφία: Instagram/yorgoskaramihos

Τον Γιώργο Καραμίχο υποδέχτηκε στην εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωί της Τρίτης 10 Μαρτίου. Ο ηθοποιός, τον οποίο το κοινό παρακολουθεί στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA «Άγιος Έρωτας», ρωτήθηκε για το πώς πήρε την απόφαση να επιστρέψει από την Αμερική στην Ελλάδα, και αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο που έπαιξε ο γιος του σε αυτό.

Συγκεκριμένα, μιλώντας για την απόφασή του, ο Γιώργος Καραμίχος είπε ότι: «Πρώτα από όλα έγινε η πανδημία, οπότε είχα μια πρόταση εδώ για δουλειά με τον “Ήλιο” και ήρθα. Εκεί και οι τρεις δουλειές που είχα, είχαν παγώσει. Στη σχολή που δίδασκα μπορούσα να τα κάνω διαδικτυακά, οπότε όπου και αν ήμουν γινόταν».

«Είναι τρομακτικό για ένα παιδί στην Αμερική στο σχολείο»

Στη συνέχεια, ο επιτυχημένος καλλιτέχνης εξήγησε πως: «Ήρθαμε για το καλοκαίρι και μετά η αλήθεια είναι ότι ο μικρός αρνήθηκε να φύγει, ο γιος μου. Στη πρώτη καραντίνα ήμασταν στην Αμερική, στο Λος Άντζελες, και στη δεύτερη ήμασταν εδώ.

Μετά τις διακοπές ακυρώθηκε δύο φορές η πτήση τους, λόγω κορονοϊού, θυμάστε τι γινόταν. Οπότε τον γράψαμε στο σχολείο εδώ και μετά είπε: “Εγώ δεν γυρίζω πίσω στην Αμερική”. Γιατί είναι τρομακτικό για ένα παιδί στην Αμερική στο σχολείο. Κάθε δύο μήνες κάνουν άσκηση για το πώς θα το αντιμετωπίσουν, όταν θα μπει κάποιος με όπλο». 

Ακόμα, ο Γιώργος Καραμίχος ανέφερε: «Η μάνα του μου είπε ότι επιτέλους δεν φοβάται να αφήσει το παιδί στο σχολείο!».