Γιώργος Καπουτζίδης: «Ήθελα να με συμπαθήσετε, σκεφτόμουν ότι κάπως θα με κατανοήσετε, κάπως θα με αποδεχτείτε»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης σήμερα (12/10) παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Τζένης Μελιτά και του Φώτη Σεργουλόπουλου. Ο δημοφιλής ηθοποιός κατά την διάρκεια της συνέντευξης, εξήγησε τον λόγο που δεν γράφει σενάρια πλέον και τον λόγο που έγραφε παλαιότερα.

Μιλώντας για τις δημόσιες τοποθετήσεις που κάνει, ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε: «Καταρχάς νομίζω ότι καταλήξαμε μετά και από αυτό που βλέπουμε ότι τίποτα δεν είναι αυτονόητο. Ότι υπάρχουνε δύο διαφορετικές λογικές σε αυτή την χώρα και είναι κάποιοι οι οποίοι πιστεύουνε κάτι και κάποιοι άλλοι οι οποίοι αρνούνται να καταλάβουνε τι τους λέμε.

Οπότε δυστυχώς θα χρειαστεί πολύς κόπος να εξηγήσουμε, υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος. Νιώθω ότι αυτή τη στιγμή δεν θα μπορούσα να είμαι κάτι άλλο και δεν με ενδιαφέρει να είμαι και κάτι άλλο. Και καμιά φορά μου λένε ότι δεν γράφω ή ότι σταμάτησα να γράφω».

«Αυτήν τη στιγμή πραγματικά μου φαίνεται φοβερά, συγγνώμη που το λέω, ανούσιο να κάθομαι, να γράψω κάτι το οποίο θα γυριστεί σε πέντε μήνες και θα φωτίζουμε μία σκηνή 4 ώρες για να παιχτεί κάτι σε ενάμιση χρόνο, ενώ αυτήν τη στιγμή υπάρχει κόσμος που περνάει δύσκολα, υποφέρει, καθυβρίζεται. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να γράψω τίποτα, με ενδιαφέρει αυτή την στιγμή να εκφραστώ ως άνθρωπος» πρόσθεσε στην συνέχεια.

Ακόμα ο Γιώργος Καπουτζίδης ανέφερε ότι: «Δεν είναι και τυχαίο ότι όταν δεν είχα τόλμη πολλή, τότε έγραφα. Τότε έκανα αστεία, γιατί ήθελα να με συμπαθήσετε στην ουσία. Ήθελα να σας κάνω να γελάσετε, αλλά ήθελα να με συμπαθήσετε γιατί σκεφτόμουν ότι άμα σας κάνω να γελάσετε και με συμπαθήσετε, κάπως θα με κατανοήσετε, κάπως θα με αποδεχτείτε. Αυτήν την πληγή κουβαλούσα. Τώρα πια, όχι, δεν θέλω να σας κάνω να γελάσετε. Θέλω πολύ απλά να σας κάνω να σκεφτείτε, να αναλογιστείτε. Νιώθω ότι αυτό μας λείπει».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ