Γιώργος Καπουτζίδης: Δεν το έχει πει μόνο ο Νταλάρας – Σας το λέμε με πολλούς τρόπους ότι το επίπεδο της δημοσιογραφίας είναι δυστυχώς χαμηλό

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» βρέθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης. Μεταξύ άλλων,  τοποθετήθηκε και για το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα κατά των δημοσιογράφων, τονίζοντας ότι το επίπεδο της δημοσιογραφίας στην Ελλάδα είναι χαμηλό.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε: «Όταν έρχεται κάποιος χωρίς να το έχουμε συμφωνήσει, στα καλά του καθουμένου, έξω από ένα γύρισμα, έξω από το θέατρο που πηγαίνω για πρόβα ή οπουδήποτε δεν απαντάω. Λέω: «Χίλια συγγνώμη, αλλά δεν θέλω να κάνω κάποια δήλωση». Ούτε στις πρεμιέρες! Τώρα το έχω κατακτήσει αυτό, πριν ήμουν «Γιατί ήρθε; Πώς ήρθε;». Τώρα, είμαι κουλ!».

«Νομίζω ότι αυτό που ήθελε να πει ο κύριος Νταλάρας και νομίζω ότι εκεί πρέπει να εστιάσουμε και όχι αν ο τρόπος ήταν σωστός, αν ήταν λάθος, αν έπρεπε να τα ακούσει το τάδε παιδί, αν ήταν η στιγμή… Σας το λέμε με πολλούς τρόπους, δεν το έχει πει μόνο ο Νταλάρας, το έχουν πει πολλοί άνθρωποι και του ποιοτικού και του έντεχνου και του εμπορικού και του θεάτρου και της τηλεόρασης, ότι το επίπεδο της δημοσιογραφίας είναι δυστυχώς χαμηλό. Πολλές φορές!», εξήγησε στη συνέχεια.

Ακόμα ανέφερε: «Προσπαθούμε να σας το πούμε, να το ψελλίσουμε. Γιατί αν κάποιος το πει πιο δυνατά, την επόμενη μέρα θα ενωθούν όλες οι εφημερίδες και σε κοπανάνε, για αυτό δεν μιλάμε και πολύ. Αλλά όταν βλέπεις ότι το ακούτε από παντού, κάντε κάτι. Και κάντε το εσείς, δηλαδή δεν μπορώ εγώ να έρθω στην δική σου δουλειά και να σου πω θα την κάνεις έτσι. Αλλά όταν ακούτε τόσες πολλές ενστάσεις, από τόσο διαφορετικούς ανθρώπους, σε τόσες διαφορετικές περιστάσεις, υπάρχει κάποιο πρόβλημα!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ