Γιώργος Ασημακόπουλος: Θύμα απάτης ο πρώην παίκτης του Survivor

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, πρώην παίκτης του Survivor, καταγγέλλει, μιλώντας στην κάμερα του Mega, ότι άνθρωποι στο εξωτερικό χρησιμοποιούν φωτογραφίες του από το instagram για να βγάζουν λεφτά και, μάλιστα, ότι έφτιαξαν πλαστό διαβατήριο με τη φωτογραφία του.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος, “γενικά στο instagram έχω μεγάλο θέμα, δημιουργούν διαρκώς ψεύτικα προφίλ, δεν καταλαβαίνω τι γίνεται.

Γιώργος Ασημακόπουλος - Survivor
O Γιώργος Ασημακόπουλος στο Survivor

Παίρνουν διαρκώς φωτογραφίες μου και φτιάχνουν λογαριασμούς Θέλω να ξαναποστάρω  και κάποια πράγματα που μυο έχουν κλέψει, βάζουν κανονικά τη φωτογραφία μου με άλλο όνομα.

Έχει τύχει να μου στείλουν άνθρωποι από το εξωτερικό και μου λένε ότι ένας συγκεκριμένος εκμεταλλεύεται τη φωτογραφία μου και αντλεί χρήματα.  Στο Λος Αντζελες και ένας στο Ντουμπάι.

Και λέω δεν γίνεται αυτό,  χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες μου και παίρνουν χρήματα… Θα πάω στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, να μιλήσω με κάποιους ειδικούς να δω τι μπορώ να κάνω σ’ αυτήν την περίπτωση” τόνισε ο πρώην παίκτης του Survivor.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.