Γιώργος Αγγελόπουλος για Δήμητρα Βαμβακούση: «Είναι δύσκολο, γιατί είναι κλεισμένη σε ένα σπίτι»

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν πριν από λίγες ημέρες η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Η κόρη του ζευγαριού ήρθε στην ζωή την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, γεμίζοντάς τους χαρά. Η κάμερα της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη συνάντησε τον Γιώργο Αγγελόπουλο και εκείνος μίλησε για την γέννηση του παιδιού τους.

«Δεν είναι εύκολο, είναι ένα πολύ καινούργιο συναίσθημα, δύσκολο να φεύγω για δύο ημέρες αλλά είναι και οι υποχρεώσεις που πρέπει να εκπληρωθούν», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ακόμα, μιλώντας για την Δήμητρα Βαμβακούση είπε ότι: «Είναι δύσκολο, γιατί είναι κλεισμένη σε ένα σπίτι… Πολλές οι απαιτήσεις με το παιδί…».

Στην πρώτη του ανάρτηση μετά την γέννηση της κόρης του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε ανεβάσει ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο ίδιος να ταΐζει το νεογέννητο παιδί τους. Στη λεζάντα είχε γράψει: «Καλώς ήρθες στην οικογένειά μας. Δήμητρα Βαμβακούση σε ευχαριστώ για την υπομονή σου, τη στάση σου και το θαύμα που έφερες στη ζωή μας, σε αγαπώ. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τα μηνύματα και τις γλυκιές ευχές σας…».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ