Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: O πνευματικός τους γνώρισε την κόρη τους

Στην Κρήτη ταξίδεψαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση, μαζί με την λίγων μηνών κόρη τους. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους πήγαν στον Ιερό Ναό Αγίου Ματθαίου στα Χανιά για να συναντήσουν τον πνευματικό τους πατέρα Δημήτριο Λουπασάκη.

Η Δήμητρα Βαμβακούση ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram την στιγμή που ο πνευματικός τους αντικρίζει για πρώτη φορά την κόρη τους. Στην λεζάντα γράφει: «Κατά την επίσκεψη μας στην Κρήτη δεν θα γινόταν να μην πάμε στον Άγιο Ματθαίο στα Χανιά για να συναντήσουμε τον πνευματικό μας πατέρα Δημήτριο Λουπασάκη. Ο λόγος του μας δίνει πάντα δύναμη και έτσι του ζήτησα να δώσει μερικές ευχές στον κόσμο. Να έχουμε όλοι την ευχή του!».

Ο πνευματικός τους αναφέρει στο βίντεο: «Όταν δίνεις αγάπη, παίρνεις αγάπη και η αγάπη είναι δύσκολή να τη δώσεις. Πρέπει να έχεις πολύ ωραία ψυχή και να είσαι απελευθερωμένος για να μπορείς να αγαπήσεις τον άνθρωπο.

Κι όταν αγαπάς τον άνθρωπο, τότε ο Θεός σε ευλογεί και είσαι κοντά του και δεν σε αφήνει ποτέ να απομακρυνθείς. Και εδώ εγώ την έχω εισπράξει πολύ αυτή την αγάπη, τον σεβασμό, τον κόσμο, την φύση, τα πουλάκια που κελαηδούν και χαίρομαι ιδιαιτέρως. Εδώ ησυχάζω, εδώ νιώθω ότι είμαι σε ένα πολύ όμορφο μέρος».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitra Vamvakousi (@dimitravmk)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ