Γιώργος Αλκαίος: Οι λόγοι που αποφάσισε να απομονωθεί στην Μήλο

Στον καναπέ της εκπομπής “Ελένη” κάθισε την Πέμπτη ο Γιώργος Αλκαίος. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην απόφασή του να μετακομίσει στην Μήλο.
«Όταν παρατηρείς τα σημάδια, γιατί η εποχή είναι της γρηγοράδας, σε οδηγούν κανονικά εκεί που πρέπει να φτάσεις. Τελείωσα την Eurovision, έχασα τη γιαγιά μου, ήταν μία πολύ περίεργη και δύσκολη κατάσταση, γιατί χτύπησε διαφορετικό νεύρο απ’ ότι περίμενα. Και μπαίνοντας σε μια τέτοια κατάσταση είπα ότι δεν έχω να πω κάτι άλλο. Έχω κάνει τα άλμπουμ μου, έχω πάρει χρυσούς, πλατινένιους δίσκους, έχω κάνει καταπληκτικές αποτυχίες, έχω κάνει εξαιρετικές επιτυχίες… Τα έχω ζήσει όλα», είπε αρχικά ο Γιώργος Αλκαίος.

Πως αποφάσισε να μείνει στην Μήλο συγκεκριμένα; “Σε αυτό το νησί γεννήθηκε η γιαγιά μου και παρακαλούσε συνέχεια. Μου έλεγε “πήγαινε στο νησί μου να το δεις”. Πήγαινα διακοπές”, αποκάλυψέ μεταξύ άλλων ο γνωστός τραγουδιστής.

Ακόμη, ο Γιώργος Αλκαίος ανέφερε: «Η πρώτη χρονιά ήταν απεγκλωβισμός, πέρασα πολύ ωραία. Μετά μπήκε στη ζωή μου το διάβασμα και είχα πράγματα να ασχοληθώ. Είχα “πετάξει” τα πράγματα του στούντιο στην αποθήκη και είπα “δεν θα τα ανοίξεις!”».

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε ο Γιώργος Αλκαίος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ